Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

This is a reply to message 4005.

First message in the thread is 3992.

Rerun #1744

Written by Yogi.

2018-11-18 17:17:15

Fortæsttelse af Rerun #1744.

"Jeg kan måske finde en der kan hjælpe med det næste væddemål," fortsatte hr Zhao. "Han har nemlig satset et stort beløb på at det bliver et langt og retfærdigt ceremoni. Hvis den løber der kalder sig selv Spiderman bliver valgt som MC, så er den i huset."

"Ja, min chef er en rig mand. Og snedig. Han havde næsten ingenting da han tog til Belgien. Der startede han som flæskesamler. Han fandt hurtigt ud af at man sagtens kunne blive rig af det. Han afleverede flæskerne ikke til pant. Nej, han fyldte dem op med en blænding af eddike, olie, og vand, satte lågene på og solgte dem som lambic eller gueuze special-øl."

"Det var en succes. Belgierne anede intet. Ved du hvad det bedste er?", grinede Zhao. "De har stadigvæk ikke opdaget noget. Selv om det var for mere end 10 år siden. Belgier har ingen smag for øl." (Bemærk at de er Zhao's ord, ikke mine.)

"Vent," sagde Zhao. "Er der ikke en belgier i jeres klub der læser det og sætter en stopper for min chefs gevinstindbringende aktivitet?"

"Det skal du ikke være bange for," svarede jeg. "De er for længst holdt op men at læse det her. På det tidspunkt i rerun'et har jeg indrømmet korruption, at have solgt klubkammerater, forbrydelser mod hash, og det værste af dem alle sammen: en krænkelse af GDPR-direktivet. Tror du at jeg ville have gjort det hvis jeg troede at folk læste det?"

"God pointe. Nå, efter perioden i Belgien tog min chef til Danmark. Han tog et dankort og gjorde noget utroligt smart. Hvis han skulle betale et beløb der sluttede på mellem 00 og 24 øre eller mellem 50 og 74 øre, betalte han med kontanter, ellers betalte han med dankort. Han sparede sig selv så mange penge med denne betalingsstrategi at han kunne investere i noget nyt."

"Og det nye var," afslørede Zhao, "at han fik patent på sætningen 'Det skal kunne betale sig at arbejde i Danmark'. Hver gang man bruger det, skal man betale 100 kr til ham (men du får en gratis). Det var lige før valgsæsonen... Der blev han rigtig, rigtig rig."

"Så et allersidste spørgsmål. Min chef overvejer at satse på at det bliver et godt løb. Kan harerne sørge for det?"

Der blev jeg næsten målløs. "Et godt løb? Vil han købe det af harerne? Så rig kan han da umuligt være! Der er ingen hare der gør det. Det handler mest om at ærgre eller tabe packet..."

Men det ser ud som om de fleste bestikkelser var succesfulde...

There are no replies to this message