Velkommen til AH3 Haberdashery

Der medbringes kun tøj til løb, hvis det på forhånd er aftalt med Haberdasher. Hvis du er interesseret i at købe tøj fra shoppen, kan du sende en mail til haberdasher (Haberdasher at AH3 dot dk) og aftale, hvilket løb det skal medbringes til.

If you see something you like send an email to Haberdasher (Haberdasher at AH3 dot dk). Haberdasher will only be bringing items to the run if confirmed by email.

Ved bestilling af nyt tøj, som ikke er på lager er bestilling bindende, og beløb opkræves inden vi sender bestilling ind til trykkeren. Bestilling af nyt tøj sker, når der er bestillinger nok til at sætte tryk i gang.

Ønsker til nyt haberdashery

Hvis du har ønsker eller konkrete forslag til ting, du gerne vil have fremstillet, kan du sende en mail til Haberdasher. Konkrete ønsker og forslag, hvor der medsendes forslag til, hvor det kan blive trykt/indkøbes og /eller præcis beskrivelse af ønsker har større sandsynlighed for at blive opfyldt. Samme gælder hvis du har en kreativ ide til tryk.

Hvis Haberdasher i samarbejde med commitee skønner der er behov for det, vil der blive efterspurgt folk til et tøjudvalg, der kan hjælpe til med den konkrete opgave.

Image Description Price

Der er stadig få styks tilbage af den populære blå løbedragt. Findes i størrelserne M, xL og xxL

300

Blå løbe t-shirts fra Klunz - findes i herre og dame modeller. Størrelser M, L, xL,xxL

100

Løbe tights til sommer og vinter brug. Fåes i korte, trekvart lange og vinter tights til kvinder og korte til herre. Korte tights koster 200,- kr., trekvart lange koster 220,- kr. og vintertights koster 300,- kr. - spørg efter størrelser.

200

AH3 løbe shorts med god plads. Findes i størrelse M, L, xL, xxL

150

Sokker

De kendte gule (og sorte) Århus sokker. Størrelser: 32-36, 37-40, 41-45, 46-48. Et par 25,- kr. 5 par 100,- kr.

25

Stofmærker fra løb 1000, Flensborg H3 (10,- kr. stk) og øl oplukkere formet som fødder (25,- kr.).

10

Vi har betalt for opsats af vores logo til broderi hos Marianne Jensen - www.jensenbroderidesign.dk. Du kan både komme med dit eget og købe diverse tøj hos hende.

0

Langærmet AH3 t-shirt - fåes med uden løb 1111 logo. Findes i størrelserne S, M, L, xxL

75

Full moon cowboy jakke - to stk tilbage, størrelse 36 og 38.

100