Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is a reply to message 4001.

First message in the thread is 3992.

Rerun #1744

Written by Yogi.

2018-11-12 20:04:05

Fordi jeg allerede er blevet bestukket, kan jeg lige så godt fortsætte med at gøre at for pengene og tillade et par reklamebudskab. Men nu kommer næste del af rerun'et.

Jeg sidder med hr Zhao på mit kontor. Han har lige forslået den første løbsændring, og kommer med løbsændring nr 2.

"Min chef har satset stort på at løberen Bear ikke kan klare løbet uden et POT."

"Kan man vædde på det?" spurgte jeg. "Oddsene er ikke store, vel? Det lyder som et sikkert gevinst."

"Det troede min chef også," sagde hr Zhao. "Men det viste sig at Bear for nylig har kunnet holde ud i halvanden time uden at gå på toilet. Hvis det nu sker igen under et kort hashløb, så taber min chef et kæmpe beløb. Og det ville være meget beklageligt. Du skal gøre noget ved det."

"Hvad præcist?" spurgte jeg.

"Du skal få harerne til at lægge et langt løb med mange drinkstop, så at det er uundgåeligt at hr Bear skal få er POT. Derudover ville det være belejligt hvis et drink stop kommer til at ligge ved rindende vand. For eksempel" - han peger på et kort - "ved Thors Mølle strømmer vandet. Hvis man giver hver løber flere dåser øl, så knækker de alle sammen. Også Bear's blære."

Han fortsætter. "Så kunne man på vej hjem lægge et drink og view stop ved væddeløbsbanen. Min chef kan så også følge et løb som har har...øh... indflydelse på. Når i kommer der, ville I forvente at pony nr 8 vinder, den store sorte. De andre ser ud som hunde. Men bare vent og se hvor 8'eren starter henne. Heh-heh. Men jeg dvæler lidt. Kan du få harerne til at lægge sådan et løb?"

Der måtte jeg undskylde. "Det kan jeg ikke. Harerne i vores klub er ustyrlige. Jeg kan ikke love noget."

"Hm..." gade hr Zhao, "der må være en anden måde. Kan du give mig adgang til dine medhasheres adresser, telefonnumre, osv? Der skal være en måde. Det ville være så ubelejligt hvis min chef tabte så mange penge...."

Det kunne jeg godt. Jeg fik tredive sølvmønter for den ydelse, som jeg syntes var en retfærdig belønning for det.

I næste afsnit af rerun'et får I at vide om hr. Zhao's ønske blev opfyldt. Måske.

There is 1 direct reply to this message