Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is a reply to message 3998.

First message in the thread is 3992.

Rerun #1744

Written by Yogi.

2018-11-01 18:31:19

Jeg har malet mig selv lidt i et hjørne. Jeg ønsker egentlig ikke at fortsætte med en samtale mellem to kinesere. Men alternativet er heller ikke så godt. Nå, pyt...

Grunden til at historien gik i den retning er at der var en del matchfixing under løbet. Jeg kan bevise det. Jeg har selv modtaget en bestikkelse for at udøve indflydelse på løbet. Ligesom storheder som Bjarne Riis og Henning fra Team Easy On skal jeg tilstå.

Det startede for et par uger siden. Da jeg sad på mit kontor, fik jeg besøg af en kineser. Han introducerede sig selv som Hr. Zhao. Han sagde:

"Du har en smuk bærbar. Det ville være sendt hvis den kommer til skade... Og en smuk bogreol. Den skal vel heller ikke brændes ned? ... Du har nogle smukke kruseduller på tavlen. Det ville være uheldigt hvis nogen hviskede dem væk..."

Jeg var glad for det: så tit får jeg ikke ros for mine kruseduller. Men anyway, han fortsatte:

"Nu skal du høre. Min ...øh... chef har satset et stort beløb på et hashløb. Det ville være tragisk for ham hvis han tabte det, ikke?"

Det kunne jeg kun være enig i.

"Så jeg vil gerne have at du udøver indflydelse på løbet. Så at hændelserne ikke tager en ubehagelig vending for min .. chef. Du vil få en belønning hvis du kan sørge for det. Er du med?"

Det var jeg.

"Nuvel, et af de væddemål som min .. chef har afsluttet er at Soaked Arse ikke skal løbe tilbage på alle fishhooks. Du kunne vel ikke sørge for at hr Arse... lad os sige... bliver udsat for en lille tømmermand... Så at han ikke er frisk til løbet?"

Jeg indrømmer herved at jeg sagde jeg til det. Jeg modtog pengene. Aftenen før løbet har jeg være med til at sørge for at Soaked blev beruset og ikke kunne nå samtlige fishhooks på grund af tømmermand. Jeg gjorde det... Vi tog på Studenterbaren, hvor de har mange stærk-øl, og på Pub'en, hvor de har mange whiskyer.

Nu kan man spekulere over hvor stor indflydelse jeg har haft - der er en vis sandsynlighed for at Soaked ville have fået en tømmermand uden min indvirkning. Men alligevel, jeg har snydt...

Jeg var i øvrigt ikke den eneste. Hr. Zhao kom med flere forslag, som JEG ikke kunne sørge. Men nogen har gjort det. Jeg kommer tilbage til det i næste afsnit af dette rerun. Hvis jeg gider. Og efter reklamerne. Det kan ikke udelukkes at dette rerun kommer til at handle om løbet på et tidspunkt.

(Til webmaster: Autokorrekt laver 'Soaked Arse' om til 'Soaked Arne'. Er der en grund til det?)

There is 1 direct reply to this message