Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

This is a reply to message 3996.

First message in the thread is 3992.

Rerun #1744

Written by Yogi.

2018-10-28 12:07:31

Jeg hænger vist på den...

Vi er i en mørk bar i Kina hvor man kan satse på næsten alt, og har fundet et bord med to kinamænd, som vi kalder K1 og K2. Begge to elsker de at satse store beløb på deres to favoritter sportsgrene: Ponyvæddelæøb og Hashløb. Man behøver derfor ikke at undre si giver at deres opmærksomhed er rettet mod Aarhus, hvor begge sportsgrene foregår samtidigt.

På skærmen vises der billeder fra hashløb #1744 i Aarhus. Billederne kommer fra bl.a. en spionagesatellit som K1 (en loyal partimand) midlertidligt har rettet mod løbet, fra en drone hvis ejer er blevet bestukket, og fra en kamera som jeg havde på mig. (I min krave. Den er rettet bagud, hvor den største del af hashløbet foregår)

Lad os høre hvad de to kinesiske sportsenthusiaster har at sige:

K1: Ni Hao!

K2: Kon Ni Chi Wa!

K1: Fu Yong Hai? Koo Yo Luk? Ba Mi Go Reng?

K2: Maek Chu!

K1: Ah! Maek Chu Op Sa Yo!

K2: I Sa Yo!

K1: Op Sa Yo!

K2: Maek Chu Op Sa Yo? Pyong Yang!

Ai, hvor er det irriterende! Alt er på kinesisk! Oversættelsesmaskinen er gået i stykker! Jeg er nødt til at bede Hash Cash om en ny en. Det betyder nok at der ikke er snaps og øl til julefrokost. Heller ikke mad. Men det er kun en lille opofring for at skrive dette rerun færdigt. Så Mother Goose, kan det lade sig gøre?

There is 1 direct reply to this message