Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

This is the first messsage in a new thread.

Rerun 2060

Written by Yogi.

2024-06-01 19:55:54

Venue: Tuesday 14th May 2024 19:00, hos Bad Girl & Hash Trash

Hares: Spiderhead og Squareman

Pack: 2.8 Seconds Bad Girl Bone Us Chiquita Happy Hour Harpo Hash Hash Trash Just Martin Late Commer Mad Hatter Massive Attack Sgt. Pepper Shakey Pussy Spicy Spiderman Squarehead Streaky Viking Puker Yogi

Matematik bliver mere og mere vigtigt. Hvis man skal kunne komme med i det moderne samfund, bruger man algoritmer, statistik, analyse: alle sammen former for matematik. Hvordan kan jeg byde på lektiehjælp i matematik og skrive et rerun samtidigt? Jeg prøver.

Spørgsmål 1: Badgirl's skridttæller måler 1.8 skridt per meter. Der var 342 skridt til første drinkstop. Hvor mange meter var der til første DS?

Svar: Stadigvæk for mange (190)

Spørgsmål 2: Haren Spiderman lægger i gennemsnit 1 DS per løb. Squarehead lægger i gennemsnit 2 DS når han er hare. Hvor mange DS lægger de to, når de begge er hare?

Svar: 3. Den ene fra Spider og de to fra Square. Ingen grund til at tage gennemsnittet her.

Spørgsmål 3: Ved drinkstop i Golfskoven havde 80% af packet ikke et POT. På næste DS i Kalkærparken havde 90% af packet ikke et POT. Kan man konkludere, at 170% af packet ikke havde POT på de to DS-steder.

Svar: Nok ikke. Det var dog en politiker i Danmark, der sagde: "30% af alle mænd kommer aldrig på bibliotek. 40% af alle kvinder gør det heller ikke. Hvorfor skal vi bruge så mange penge på dem, når 70% af befolkningen aldrig kommer der?"

Spørgsmål 4: Hash Trash har en flaske kinesisk whisky på 0.7 liter. Den whisky består af 0.4 liter kølervæske og 0.1 liter rottegift. Hvor meget kølervæske og rottegift drikker man, når Hash Trash serverer dig et 2 cl glas kinesisk whisky?

Svar: Man drikker det ikke.

Spørgsmål 5: Yogi skylder Squarehead 55 kroner i løbsafgift og forudbetalt DS. Yogi har 2 flaskeboner på 15 kr, en flaskebon på 18 kroner og to flaskeboner på 24 kroner. Hvordan skal Yogi betale, så at han har så meget værdi i flaskeboner som muligt tilbage, som han kan bruge til at betale kontingent?

Svar: Yogi skal bruge 1 på 15, 1 på 18 og 1 på 24, som betyder, at han betaler 57 kroner.

There is 1 direct reply to this message