Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

This is the first messsage in a new thread.

Rerun #1977

Written by Yogi.

2023-01-05 20:50:58

Venue: Kermit

Hares: Tadpole + Family Sex

Pack (så vidt jeg kan huske): Spiderman, Chiquita, Just Matilde, Chubby but not a Checker, Kermit but not a Frog (han sprang over en vandpytte), Ball Breaker, Viking Puker, Streaky, Harpo (?), Soaked, Just Jakob / Hash Trash, Bad Girl, Sweaty Balls, Apple Jack, Yogi og alle som jeg har glemt (var Massive + Late Commer ikke der?).

Afterhash: Energysaver

Jeg er eventyrlysten og prøver at finde ud af, hvad der sker, hvis der bliver afleveret et rerun.

Strikt set burde jeg havde klaret opgaven, tildelt til mig af MC'en Spiderman, den 17 december inden kl 23:59. Men på det tidspunkt var ceremonien ikke engang nået halvvejs. Derfor blev den liggende indtil det nye år.

I forholdsvis pænt vejr (givet at det frøs at h... til i dagene før) på omkring 1 grad mødtes vi i Tranbjerg. Harerne var unge Tadpole (son of Kermit) og Familiy Sex. Deres samlede alder er lavere end den af en enkel gennemsnitshare, så det kan kun roses. Udover det havde harerne lagt løbet med rugmel, som godt kunne skelnes fra sneen, der lå hist og pist.

Jeg kan ikke huske så meget om løbet, men vi plejer at have et DS på kælkebakken i Tranbjerg (hvor der i øvrigt ingen bakker er). Men der løb vi forbi. Jeg antager, at en kombination af tømmermand og dovenskab gjorde, at harerne tænkte: "Der er godt nok en lang vej op", og fortsætte langs bunden af bakken.

Lidt senere var der drinkstop. Det vil sige, der var skrevet 'DS' på en parkeringsplads. Men haren med DS i ryksækken var i gang med at hyggesnakke omkring en halv time bag packet. Så meldte co-haren, Family Sex, sig for at løbe tilbage for at samle drinkstoppet. Råd til ham: Gør det ikke! Lyt ikke til packet og giv dem ikke hvad de skal have. Det bliver de bare forkælet af. Uanset hvad var der thaisk whisky, så (indsæt grøn smiley).

Et Tranbjerg løb kan ikke slutte uden DS på Tranbjerg Bodega. Harerne havde DS der, men ikke før der var et slemt fishhook til bl.a. undertegnede (fy!). Nå, jeg slap i det mindste for at give en omgang, hvilket en hollænder jo ikke gerne gør...

Så var der on home. I ceremonien var der nogle, der fik våde bokser efter at have bragt en virgin og Just Jakob blev renamet til Hash Trash, et navn som han ikke var glad for (derfor: godt valgt!).

Efter det var der en tønde med varmt vand for vanddyrene og en dejlig suppe af bacon, kød og en del hemmelige ingredienser for alle!

There are no replies to this message