Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun #1948

Written by Spiderman.

2022-06-10 14:35:21

Rerun: #1948. Date: 7. jun. 2022. Venue: Æblet og Gåsen, Jægergårdsgade, Århus. Hares: Spiderman.

Optakten til #1948 var shaky (og måske mere pussy end først antaget) for det er før set, at der opstår et nervepirrende spil “dare or get down downs” optil løbs start, når der ikke er anført hares. Således også denne gang og det er helt sikkert urimeligt at sige at klubben stod overfor en opløsning men klubben stod overfor en opløsning.

Uomtvistligt var der serveret topmotivation til “sidste-sekund-junkies” og deslige. I shouten på ah3.dk - det er der du sikkert er nu - kom der delvise hemmelighedsfulde opfordringer samt tydelige vink med vognstænger (nej, jeg ved ikke hvor man kan købe disse stænger) om at Æblet & Gåsen, endnu engang ville blive arnestedet (venue). Der blev således pirret med live-hare som trods alt ikke er noget der sker ofte i ÅH3.

Det viser sig,at det er en af de yngste i klubben (anciennitets mæssigt) som simpelthen tager stafetten og forhindre en klubnedsmeltning (jeg ved godt at det før var en opløsning men NU er det altså en nedsmeltning). Nu er det jo ikke sådan at at live-haren kom i sidste øjeblik og der var således tid til en TOP inde ved bardisken, inden officiel løbsstart. Her følte bartenderen trang til at lukke dårlige undskyldninger ud. Øllen smagte som den slags nu smager og bartenderen var også som han plejer at være. For den fremmødte var det en meget anspændt situation idet Live-hare tjansen, ikke er noget Spiderman har trænet endsige bare prøvet i nævneværdigt omfang.

Der blev lavet en pil ved Æblet & Gåsen og haren begav sig afsted. På dette meget tidlige stadie, er intet givet. Det er selvfølgelig undtaget live-haren som må antages at være hare.

Løbet går ad Jægergårdsgade og hen til den brede trappe ved Jobformidlingen (dem som på et år ikke anviste en eneste jobsøgende til en stilling og som koster den nette sum af ca 400 mill) og her viste der sig at være en åbning ind til det forholdsvis nye område Frederiks Plads. Denne plads blev gennemvadet og snart var løbet kommet til Spanien. Det kan synes som et ball breaker løb allerede nu men det kan afsløres at det helt enkelt var til gaden Spanien som man finder utrolig tæt på Politigården. Der var som sådan ikke noget der skulle anmeldes af ut og løbet sneg sig gennem Ridderstræde. Ikke langt fra Ridderstræde ligger en gammel kending når snakken går på DS og der var således DS på Kurts Mor, hvor en TOP kan erhverves for 15kr. Forventningsfuld sad live-haren så på Kurts Mor og afventede en mulig afløser på live-hare posten. Afløseren udeblev og Spiderman fortsatte videre og nu gennem Posthussmøgen.

Vel ankommet til Strøget, var der et væld af muligheder men det endte med en tur hen forbi Salling og så skarpt til højre op ad Østergade. Her stødte live-hare på den kvinde med et stk fjerkræ i hænderne. Det blev ikke lige opklaret hvad det gik ud på men med lidt held, er kvinden der måske næste gang vejen går der forbi.

Der blev slået et venstresving og det er i denne sammenhæng svært at sige hvis venstre vi snakker om men det er nok ikke LCs. Kursen var lige i skabet idet sporet nu skulle passere adskillige potentielle DS steder. Valget faldt på den lille.

Her imellem Corona nedlukninger, kan man håbe på, at vi får et Århus Festuge løb og dette går ofte gennem FO gården, hvilket denne dags løb også gjorde. Forbi arresten og ind i Musikhus haven som er delvist afspærret. Der var tunge og tørre overvejelser om hvor det næste DS skulle være. JA nummer 3 i rækken - det er live-hare på et urimeligt højt niveau. Det endte ud i at live-haren tog snigeren ind forbi en daginstitution og efterfølgende blev Skt Anna skolen passeret bagom. Og pludselig åbenbarer der sig et DS nærmest lige for snuden af live-hare. Der er naturligvis tale om Bulle og det skulle vise sig at blive et KONGE DS. Live-haren startede med at konstatere, at ølkortet til Bulle ikke var medbragt, hvilket dog ikke forhindrede at der blev serveret fadøl til Spiderman. Sidenhen også et glas whisky og det er faktisk lidt svært at sætte en finger på noget som helst. Bartenderen som er velbekendt med hashere virkede forundret over, at ingen andre hashere dukkede op. Alex - bartenderen - spørger om der opereres med dummebøder i klubben, idet han mener at alle dem der ikke deltog på dagen, skulle have en sådan. Ut afslørede at vi - Spiderman bekendt - ikke har andet end dummebøder omend vi kalder dem noget andet.

Hvor fristende det end kunne være, valgte live-haren at det var på tiden at få løbet bragt til ende/start men inden live-hare forlod Bulle, fik ut ølpenge, så der kunne købes en Guinness til live-haren på det sidste værtshus. Det er uhørt højt niveau og sprænger alle kendte skalaer.

Der blev smidt lidt mel og snart var der skrevet On In, hvorefter live-haren efter kort tid, befandt sig på Æblet & Gåsen. Her blev føromtalte ølpenge investeret og live-haren kunne snart drikke en Guinness.

Der er jo titler der skal placeres og down downs der skal uddeles.

Hare: Spiderman og endda som live-hare. RA: Spiderman. POT: Spiderman. Fishhook: Spiderman. Rerun: Spiderman

MC: Spiderman og som altid en glimragende en af slagsen. Det noteres at alle brandhaner på turen var markeret. Det er efterhånden et sjældent set fænomen. At der kan forekomme 3 DS på et ca 5 km spor, vidner om helt enestående hare-egenskaber. POT var helt enkelt skrevet på sporet ved en smal sti som virkede mennesketom. Og ut er traditionelt ikke specielt tissetrængende under løb men når der ligefrem er angivet en POT er man jo nødt til at parere ordren. Live-haren havde meget snedigt lagt et fishhook og udover at havne i denne blev det også frontrunning (det var live-haren faktisk i hele løbet…). Og til at berette om dette enestående løb valgte MC Spiderman, hvilket ingenlunde var givet men sådan det endte.

Hvis nogen har lyst til at regne på det, er ut bagud med down downs efter ovenstående men jeg lover at lægge mig i selen!

Hvis man på ah3.dk bruger Past runs funktionen, ligger der en forholdsvis fyldestgørende fotodokumentation med dertil hørende undertekster.

Der går iøvrigt rygter om en flyvende hollænder men som historien har vist os, så er og bliver flyvende hollændere et fatamorgana!

On On

There is 1 direct reply to this message