Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

This is the first messsage in a new thread.

Genopåbning?

Written by Hitman.

2021-02-24 20:44:57

Uploaded image

Den Store Genrejsning Lille Genåbning

Er du træt af, at hele sendefladen i TV er fyldt med pressemøder, hvor nogen siger det samme, som de sagde sidst, og nogen andre spørger om det samme, som de spurgte om sidst? Hvis du svarer ja på det spørgsmål, så har du muligvis ikke hørt om den begrænsede genåbning.

Fra mandag den 1. marts sker der bla. det at "Forsamlingsforbuddet hæves fra 5 til 25 for udendørs idræts- og foreningsaktiviteter i organiseret regi."

Vi er normalt under 25 (personer) til løb. Det er ofte udendørs. Vi er en hel officiel godkendt forening. Det kniber måske lidt med at leve op til "organiseret", men vi kan vel lade som om.

Med andre ord: Vi må faktisk godt begynde at lave løb fra lørdag den 6. marts.

Spørgsmålet er så om vi vil det.

Under alle omstændigheder synes jeg, at vi skal fortsætte med at registrere Corona-løb i noget tid endnu, f.eks. indtil alle er blevet vaccineret - ikke kun Badgirl. Derfor behøver det ikke at ændre meget hvis vi så småt starter op igen. Det er jo egentlig bare et spørgsmål om, om vi kan finde nogen harer.

På den anden side, så vil et organiseret løb ikke kunne bestå af ret meget andet end selve løbeturen. Cirklen kan måske godt gå ind under overskriften "foreningsaktivitet", men vi synger jo i cirklen, og det er jo beviseligt noget af det aller farligste man kan foretage sig. Den sociale del af afterhash kan nok næppe med god samvittighed kaldes en organiseret foreningsaktivitet, og vil under alle omstændigheder skulle foregå ude i kulden.

Hvad synes I? Skal vi gøre en indsats for at finde harer og venues til løbslisten, eller skal vi fortsætte lidt endnu med ad-hoc pop-up løb?

Diskutér.

On On - Hit

Opgenåbning? Genåbneopning? Opåbneigening? Åbneopigening?

There are 3 replies to this message