Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

This is the first messsage in a new thread.

Julefrokost 2020

Written by Hitman.

2020-10-19 14:43:42

Uploaded image

Årets højdepunkt er aflyst

Committee har besluttet at aflyse årets traditionelle julefrokost. Det sker selvfølgelig med baggrund i Covid-19 epidemien.

Vi er klar over, at vi med de for tiden gældende regler og retningslinier gerne afholde julefrokosten i den sædvanlige form, men samtidig også at arrangementet ikke vil kunne afholdes indenfor de rammer myndighederne anbefaler.

Det ville være uansvarligt at lade udefra-kommende (danske, svenske, tyske) hashere deltage i arrangementet, og samtidig vil der være en del Århus hashere, der vil undlade at deltage i den nuværende situation. Julefrokosten ville altså blive et amputeret arrangement, og vi synes faktisk, at det ville være synd.

Vi vil gerne opfordre til, at det mindst ligeså traditionelle jule-løb stadig afholdes i det omfang det er muligt. Måske i en form, som ikke involverer Lille-Per klubben. Committee vil selvfølgelig gerne støtte løbet økonomisk, og vi har også nogen idéer til "ting, der kan ske på løbet".

Hvis/når situationen ændrer sig til det bedre, vil vi forsøge at arrangere noget i foråret, f.eks. i form af en påske-frokost. Med påske-bryg, og påske-sild, og sikkert også noget mad.

--Committee

PS: Den virkelige grund er, at GM ikke føler, at hun er blevet udsat for tilstrækkeligt med krænkelser til julefrokosten de seneste år.

PPS: HashCa$h har det på samme måde.

There are 4 replies to this message