Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Sexisme og krænkelser i Århus Hash House Harriers!

Written by Soaked Arse.

2020-10-09 14:48:32

Rerun: 1857 Date: 03.10.2020 Venue: Nørre Alle 63 Hares: Æblet og Gåsen

Jeg er forfærdet og krænket! Hvad sker der lige i vores ellers så hyggelige (førhen i hvert fald) drikkeklub??

Forleden dag, da jeg var inde på facebook for igen at forsøge at få stoppet de hackere, der har hygget sig med at lægge sjove videoer op på min facebook-side (ja, jeg er sådan set revnende ligeglad, hvis ikke det var fra al den spam fra sikkert velmenende folk, der gerne vil oplyse mig om, at min konto vist er blevet hacket (det var en meget lang indskudt parentes-sætning, som ikke bliver mindre lang af, at jeg fortsætter på denne måde – skørt!)), så jeg til min forskrækkelse en ekstrem video optaget af en Morten Østergaard agtig person, der simpelthen filmer numserne, der sidder på os intetanende hashere, mens vi står stille og uroligt og holder en stille og rolig ceremoni.

Beviset er her:

https://www.facebook.com/568424229/videos/10158242082404230/

Umiddelbart vil jeg mene, at personen (jeg skal ikke nævne navne, men det var Buttlips) bør træde tilbage omgående. Mindst tre skridt. Altså med mindre jeg står umiddelbart bagved og kigger på hendes numse.

Nu er det i hvert fald kommet ud. Jeg har fået luft. Men der skal nok en tur på Æblet og Gåsen til, før jeg helt kommer mig over det. Det er megahårdt at være udstillet som sexobjekt på den måde. Kun øl og whisky kan formentlig dulme smerten.

Nå, men vi skal vel også høre lidt om selve løbet. Men ikke endnu.

Det var lørdag, for det er jo lørdag vi nu løber (eller går), når vi ikke løber (eller går) om tirsdagen. Jeg havde hele ugen været til SQLBits konference i London – altså virtuelt. Så fysisk havde jeg brugt en uge i min lænestol foran fjerneren. Det er også meget sjovere end at rende rundt i London og besøge restauranter, pubber og Pack Killere om aftenen.

Lørdag kørte konferencen faktisk også, men jeg var godt nok ved at være mør i knoppen efter en uge i stolen. Så tænkte jeg – ja, jeg var jo ikke til hash!

Hvis nu der er forstuvet peber med hvidkål og frække deller (- krænkede jeg nogen der? Jeg undskylder for en sikkerheds skyld), så bliver jeg jo nødt til at tage til hash i stedet for en dag mere i stolen. Sådan er det bare.

Så jeg sendte en forsigtig SMS (står for: Sjov Med Soaked) til Apple Jack for at høre om det var tilfældet. Og det var det så. Pyha – slut på lænestolskonferencen for denne gang!

Nå men vi mødte en slat hashere op på Nørre Alle, hvorfra starten – og afslutningen – skulle foregå. Ud fra ah3.dk, kan jeg se at vi var 15. Jeg synes det virkede som mange flere. Mindst 16 i hvert fald. Nyt var det at se Chiquita, som jo ikke lige er med hver dag. Det er vi andre i øvrigt heller ikke. Højst en gang om ugen.

Viking Puker blev idømt MC tjansen, og da han havde fået noteret undertegnede for at skulle skrive rerun, startede packet med at løbe/gå derudad.

Løbet gik (fik I den?) ud mod østbanetorvet og op i den nedre universitetspark – jeg tror faktisk den hedder Vennelystparken, hvor der blev udskænket noget, som smagte meget grimt. Det hed vist noget i retning af Arafat (husk ham banditten fra syd for Køge). Jeg prøvede det også en gang nummer to, da jeg skulle tjekke, om det virkelig smagte så dårligt.

Det gjorde det desværre, og jeg måtte virkelig koncentrere mig for at det ikke kom op igen med det samme.

Det var det løb.

Bagefter var der jo så forstuvet peber med tilbehør og masser af dejlig øl til. Det smagte godt.

Tak for alt!

ON ON Soaked Arse

There is 1 direct reply to this message