Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

This is the first messsage in a new thread.

Rerun # 1846 i Åbo

Written by Bear.

2020-07-29 17:14:13

Det var en kold og regnfuld sommerformiddag, der tikkede en besked ind på messenger:

”HoneyB og jeg lagde verdens bedste løb i går: OH på billedet er det eneste tilbage. SÅ i stedet gemmer vi det til om to uger eller om fire uger. Åbo er populært! – Så i stedet laver vi et enkelt løb….. Måske A til Edelhøj?”

Og sådan blev det. Honey But og Shakey Pussy kom kl. 17:55 for at parkere en bil, med alt hvad der skulle bruges til After Hash, hvorefter de kørte ud for at lægge løb, med stampedunken hængende ud af højre siderude, så Honey B kunne stampe på Shakeys besked. Kl. 18:45 var de tilbage for at hente mig, og vi kørte til A i Åbo. Der var allerede mødt seks andre Hashere op, som gik rundt for at se på det nylig anlagte betongulv i harernes nye hus. For at cementere at huset er bygget på en olieforurenet byggegrund, begyndte løbet med et drinkstop med Nordsøolie. Genialt! – Så var vi ligesom varmet op!

Efter nummer 2 checkmark var der ikke mærker de næste 1,5 km. Harerne har åbenbart ikke en terrængående bil, som kunne køre gennem skoven. Men ved Åbo Vandværk mødte vi igen melklatter, som førte til et DS. Vi var knap nok begyndt at drikke øllerne, inden vi bemærkede, at overvågningskameraet blev drejet i vores retning, så en eller anden ved de kommunale værker har siddet på sin flade og blevet underholdt de næste 10 minutter. Vi efterlod knap 20 bajer på stedet, og vi bad manden på overvågningskameraet om at passe på dem, indtil harerne kom tilbage for at hente dem. Jeg vil godt æde Honey Buts brugte trusser på, at de ikke blev hentet tirsdag aften efter løbet!!!!?!

Ved det shelter hvor vi plejer at have DS, havde vi SS, og en flok unge mennesker blev underholdt af vores version af Swing Low…….

Harerne havde ikke nævnt noget om, at det var et A til B løb, så på resten af løbeturen, forsøgte packet på 7 personer (og 6 tilbage på en fish hook), at løbe et spor der førte tilbage til A, og da vi nåede til Gl. Harlev, var forvirringen stor blandt de seks af packet. Undertegnede vidste jo godt hvor det endte! - Der var langt hjem, mindst 6 km i lige linje, og frontpacket (BallBreaker og Viking P) forsøgte konstant at dreje mod A i håb om at finde mærker, men nej……….

Alt endte lykkeligt i min have, hvor Hitman tildelte alle hashere, som nu også talte Mother Goos og Apple Jack, belønninger til højre og venstre, mens grillen varmede op til ristede pølser med bearnaisekartoffelsalat: UHMMMM!

On-on/Bear

There is 1 direct reply to this message