Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Crossfit i Coronaens Tid

Written by 2.8 Seconds.

2020-05-05 20:14:03

Savner du også de dage, hvor du mod et betalt medlemsskab kunne få lov til at løfte tunge ting i dit motionscenter? Så har jeg et tilbud, du får svært ved at modstå.

Lørdag d. 16. maj kan du nemlig være så heldig at blive deltager til et træningevent, der er sammensat af erfarne instruktører specielt til dagens anledning. Træningen kommer til at bestå af ét langt sæt med velkendte øvelser som box lifts, stair climbers, trailer jumps og mover's walk. Jeg kan også allerede nu løfte sløret for et bonussæt med dahl chewers og beer/soda burpees til alle, der gennemfører udfordringen.

Med klassisk vægtbæring ned ad trapper vil der primært være fokus på at øge kapaciteten i dine forlår, arme og ryg. Jeg står klar med et bredt sortiment af møbler og flyttekasser varierende i form, størrelse og vægt, således at træningen kan justeres efter netop DIT niveau*. Samtidig kan jeg garantere, at du får udfordret konditionen under de gentagne trappeløb fra gadeplan til kvisten. Der er kun få ledige pladser på holdet, så skynd dig at melde dig til inden det er for sent**.

Hvad nu med corona-sikkerheden?

Der vil blive lavet gennemtræk i lejligheden, og liberale mængder sprit og sæbe vil stå til rådighed på dagen. Med begrænsede mængder plads til rådighed, kan der dog desværre hverken garanteres to meters afstand mellem deltagere eller ensretning i trappeopgangen.

Allerede på nuværende tidspunkt ligger endnu en flytning*** i kortene, når det lykkes at finde en løsning, som gerne skulle være af lidt mere permanent karakter - og forhåbentligt sker det inden jeg overanstrenger gæstfriheden hos Team Herredsvej. Så hold øje med dit feed, hvis du ikke vil gå glip af den svære 2'er!

On-on!

/2.8 Seconds

*Stærke mænd vil få fortrinsret til pladserne.

**Tilmelding kan ske her på tråden eller pr. sms. Du kan først være sikker på at have fået en plads på holdet, når du har modtaget en bekræftelse.

***Men 2.8, er du da ikke snart træt af at flytte rundt? Jo, jeg må indrømme, at det er slidsomt. Men en kvartlivskrise og dertil hørende karriere-sporskifte gør det bydende nødvendigt.

There are 2 replies to this message