Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is a reply to message 4294.

First message in the thread is 4288.

Volume 2

Written by 2.8 Seconds.

2020-08-11 15:17:56

Så, kære venner! hashere!

Jeg har nu fundet mig en fin lejlighed med beliggenhed en spytklat fra Stjernepladsen - som i øvrigt ligger en lidt længere spytklat fra IT-byen, hvor jeg skal til at studere lige om lidt. Det er fedt!

Denne gang skal jeg bo helt nede på anden sal, så jeg regner ikke med, at den forestående flytning bliver meget mere udfordrende end at drikke spandevis af porter og citronvand i sommervarmen. Og apropos øl, så har jeg *ænkt mig at byde på flyttebajer og madder til de af jer, der måtte have tid og lyst til at give et nap med.

Det har været lidt udfordrende at finde et godt tidspunkt at flytte (blandt andet fordi nogen har besluttet at dedikere den ellers mest oplagte weekend til uhæmmet druk i Jeksen), men vi har lagt os fast på torsdag d. 20. august kl. 16.00 på A.H. Winges Vej 7. Send gerne en sms eller besked herinde, hvis du vil give et nap med - det vil jeg sætte stor pris på!

Men 2.8, hvordan var det nu... bliver du aldrig træt af at flytte? Jo, og derfor regner jeg heller ikke med, at det kommer til at ske igen lige foreløbig. Men hvem ved? Det eneste, du kan vide dig sikker på i livet, er din mors kærlighed. Og en upassende røverhistorie fra Bear. Og at Sukkermåsen laver skildpadden når han er fuld til koncert. Og at hvis du stiller en tom øldåse foran Streaky hopper hun på den.

There are no replies to this message