Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

This is the first messsage in a new thread.

SANKT HANS

Written by Bear.

2020-04-15 14:18:27

Uploaded image

I disse corona-tider skal vi ikke planlægge for længe frem i tiden, men mon ikke vores storpralende statsminister vil løsne så meget op på situationen, at jeg kan indvie mine nye bænke rundt om bålpladsen.

Sankt Hans falder i år på en tirsdag. Ellers er det som sædvanligvis d. 23. juni. Det giver jo mig anledning til at slå to fluer med et smæk og lægge løb nummer 184? med efterfølgende afsendelse af vores dejlige Harriets på hver deres kosteskaft, mens vi afsynger den sædvanlige hymne. Vi vil savne jer, men dulmer sorgen med rigeligt med øl, som jeg håber, de sædvanlige lokale Hasherer brygger til dagens anledning. Jeg sørger for store lange og tykke kødstykker i egen tarm med tilhørende dyppelse. Så sørger Grin sikkert for et eller andet sundt og lækkert tilbehør.

Jeg håber selvfølgelig, at det hele går op i hat og briller, men for dem der skal på noget de kalder for arbejde om onsdagen, så begynder løbet for en gangs skyld kl. 18.00, så vi alle kan få glæde af lange tykke ting i egen tarm og rigeligt med øl mens solen går ned mod vest, og vi griller de lange tykke over de sagte gløder. Samtidig klistre vores numser sig sikkert til harpiksen fra de nyanlagte bænke rundt om bålet, så dem af os, der ikke kan huske hvad arbejde er, bliver hængende til den lyse morgen.

There are 10 replies to this message