Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Potentielt virusinficeret rerun efter løb 1826

Written by Streaky.

2020-03-17 18:16:53

Run # 1826

Venue: Rundhøj Allé 131

Hares: Doggie Bag & Yogi

Date: 14-03-2020

I disse for vort land så utraditionelle tider må det være på sin plads med et utraditionelt rerun. Det starter på helt utraditionel vis med ros til harerne. Ja, de havde faktisk lagt et godt løb. Det gik sydpå ud på den anden side af Ringvej Syd, hen over smattede græsplæner, forbi mange oplagte drinkstopsteder, hen over legepladser og heldigvis tilbage til venue. Et enkelt drinkstop fik vi lov at få, og det smagte godt af lakrids. Det ka’ en hasher li’!

Ceremonien efter løbet blev afviklet med rimelig fornuftig smittebegrænsende adfærd af de fleste deltagere. Vi stillede os i en ekstra stor cirkel, så der var større sikkerhedsafstand mellem os. Kun et par enkelte lalleglade sludrechatoller stod og omfavnede hinanden, mens de drak down downs. De så ikke ud til rigtig af have forstået Corona-situationens alvor. Derfor er der også en vis risiko for, at nogle af os og dette rerun kan være virusspredende. Pas på med at klikke på links i dette skriv.

De to lalleglade har en naiv tro på, at hashere ikke kan smittes med Corona-virus, fordi vi er beskyttet af en konstant mængde sprit i kroppen. Dette er naturligvis en fristende religion at bekende sig til, og det er da også muligt, at det er sandt. Ingen ved det med sikkerhed. Der er ikke videnskabeligt dokumenteret bevis for det. De to lalleglade mente dog, at rerun efter løb 1805 er bevis nok, da det dokumenterer, at vi alle er i live i år 2049. Tjah, det kan der måske være noget om. Jeg føler mig dog ret sikker på, at tingenes tilstand i beretningen fra 2049 forudsætter, at vi her i 2020 opfører os fornuftigt. Det er lidt ligesom i julekalenderen fra 2014, Tidsrejsen, som handler om, at vores handlinger har konsekvenser. Hvis man ændrer noget i fortiden, kan det få betydning for fremtiden, og det skal man passe på med, for det kan blive en kompliceret rejsen frem og tilbage i tidsmaskinen. Det var nu faktisk en meget god julekalender.

Til almindelig info (og utraditionelt i et rerun) kan oplyses, at hvis man vil vide mere om tidens takt og tone, kan det læses her: https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar

Doggie Bag skal have ros for at arrangere afterhash med omtanke, (jo, det o-ord må man godt bruge). Der var portionsanrettede bægre med chips, og alle ingredienser til DIY-hotdogs skulle tages med tang og ske. Alle blev opfordret til at vaske hænder, inden de gik i køkkenet, og til sidst blev vores potentielt inficerede halse skyllet med sprit. Det smagte sødt og caribisk. Det ka’ en hasher li’!

Lad os alle krydse fingre for, at vi fortsat kan få lov til at mødes udendørs til en løbetur hver uge. Vi ved slet ikke, om ÅH3 kan tåle at springe et løb over. Tidens motto: Lad os holde sammen ved at holde afstand.

On on!

There is 1 direct reply to this message