Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

#1783

Written by Spiderman.

2019-06-19 13:41:21

Rerun:. #1783.
Date: 18. jun. 2019.
Venue:. Æblet og Gåsen, Jægergårdsgade, Århus.
Hares: Mother Goose & Pornganster.

Ikke mindre end 14 stk hashers dukkede op iflg løbslisten på ah3.dk. Allerede her er det noget roderi. Hvordan Buttlips havnede på listen er ut en gåde - men måske en ny tradition. Men udover listen, havde MG sørget for 2 virgins. Om det skyldes at MG ikke havde den fornødne tiltro til at ÅH3 hashere ville have en forventning om et løb som er værd at dukke op, når det er lagt af MG, om MGs video afspiller er gået i stykker, så MG ikke længere kan se Chippendales eller noget helt tredie aner ut ikke, men den SANDE løbsliste er 15 stk. Men når ros skal gives - hvilket man sædvanligvis ikke skal forvente i et rerun (her er jeg lidt usikker på hvad oversættelsen af mærkelige ikke-danske ord, endte med), så gør jeg gerne en undtagelse i netop dette rerun. Når MG beslutter at medbringe nyt materiale, er det jo relativt smart at medbringe mere end en. Skalaen for gennemblødt undertøj vil under alle omstændigheder blive maxet ud, så nu har vi set det med.

MC viste sig at være GM alias Bear - ikke noget klogt valg men dog et valg. Bear havde medbragt briller, hvilket er sagen fuldstændig uvedkommende.

Hares fortæller at der er fishhooks med 5 stk på krogen. De fortæller samtidigt, at man kan medbringe penge (øøøhhh ja) og at det måske ligefrem kunne være en fordel (til trods for en uforholdsmæssig stor mængde stupiditet, kan mange godt regne ud, at det handler om DS). Her begynder piveriet iøvrigt. Streaky beklager sig over at hendes medbragte penge ligger indenfor i hendes taske og at hun godt ville have vidst det inden cirklen. Vi lader den lige stå et øjeblik…. cirklen inden løbet, benyttes i udstrakt grad til …. informationer som relatere sig til ruten…. At Streaky så slipper afsted med dette uden efterfølgende at få en downdown, kan kun pege tilbage på MC.

Det viser sig, at der er 2 pile ved startstedet. 1 som peger henad gaden og 1 som peger ind på værtshuset. Hvordan dette ender ud i, at packet vælger henad gaden, kan vist kun henføres til føromtalte stupiditet.

I smilets by findes der stadig en god flok værtshuse og det er jo ikke nogen hemmelighed (eller var det) at hashere gerne benytter sådan et værtshus til DS. Der var jo nævnt noget om penge og det viste sig også, at der i virkeligheden var et planlagt DS på Passagen Vinstue - eller hvad det nu hedder for tiden. Af ukendte årsager var DS mærket dog fjernet hvilket sendte BB direkte videre på sporet - lidt træls at være frontrunning i sådan en situation, hvis ut selv skal sige det uden at ut iøvrigt var i nærheden af at være frontrunning. Ut antager at der er tale om dårligt skjult markedsføring af et andet værtshus som MG er medejer af. I hvert fald er det første gang at ut oplever en stærkere dunst af pis udenfor herre toilettet end på herre toilettet. Det ændre selvfølgelig ikke på, at øllene smager som de nu skal smage. Og når snakket nu går på værtshuse - hvordan lykkes man med KUN 1 værtshus når man passer tæt forbi Skolegade, Bro Cafe, Drop-inn, Den Irske Pub og der kunne nævnes mange flere. Ut antager at det relatere sig til føromtalte markedsføring.

Tilbage til løbet. Efter Jægergårdsgade inklusiv et par svinkeærinder kommer vi over broen som går over jernbanen, meget tæt på Banegården. Vi svinger ned mod Godsbanen - kendt Hash terræn og ender i Mølleparken. Her fik vi fornøjelsen af et DS med medbragt shots. Valget stod mellem flydende hindbær og flydende marzipan - tjaahh.

Herefter slingrede vi os gennem Klostertorv, Lille Torv og via gyden op til Den Irske Pub. Skolegade og Highlander ligger virkelig tæt på men næh nej, sådan skal det ikke være.

Det blev omtalte DS på Vinstuen ved Passagen, hvor altså BB bare drønede forbi, fordi det flittige personale på Vinstuen åbenbart havde fejet for egen dør, som man siger.
Efter dette ender vi oppe ved Banegården og naturligvis skal vi stoppe på højen foran Banegården sådan som traditionen foreskriver…. Øøøøøhhh NEJ det skal vi åbenbart ikke. Hares har skrevet OH. Iøvrigt bidrager virgins med lidt unødvendig - men muligvis nyttig - viden. Højen er simpelthen en bøssehøj. At man ikke bliver belønnet for den type af info i cirklen, peger igen tilbage på MC. Der var ingen som spurgte nærmere ind til konceptet omkring bøssehøjen.

Der er tradition for en cirkel efter løbet og således også denne gang.

Down downs:

BLAB gik til Buttlips som hilste på sådan ca 1 time inde i løbet.
POT til - ja der står ikke noget på sedlen som ut fik af MC men den ene virgin burde have fået en. Han valte at forlade cirklen for dog at komme tilbage indenfor få sekunder. Han fortæller beredvilligt, adspurgt, at han han skulle tisse men at der var for mange folk på Halls sti. Den unge mand trænger til en kalibrering vedr hvornår man SKAL tisse.
Longtime no see: Rigtig mange og ingen af dem mødte op.
Virgins: Just Simon & Just Martin. Rebound: Ingen men næsten Spiderman - og endnu engang fordi man påpeger nøgne brandhaner på turen. Den første således efter 5 m.
Lost and found: Der er muligvis lost men intet found.
Dagens fishhookers var: MC havde intet noteret men sådan ca. Ball Breaker, Viking Puker, Yogi, Hitman, Massive Attack og måske flere.
Rerun: ut alias Spiderman til trods for kutymen med at ET tager denne tjans.
Hares: MG & PG. Guests: Joint Venture og Trible Dickhead.
Competitive running: 2.8 og egentlig også PG som tillige sikrede sig at være frontrunning hare i processen.

AJ havde sørget for stuvning og varme deller som vi indtog på Æblet og Gåsen. Der blev også indtaget en del andet.

There are 2 replies to this message