Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

This is the first messsage in a new thread.

Rerun # 1773

Written by E.T..

2019-05-03 20:37:46

Rerun: 1773 Venue: Busstoppestedet Æbeløvej/Skjoldhøjvej Hares: Yogi og #-Head Rerun writer: E.T.

Uretfærdigt, tarveligt, urimeligt og slet ikke fair. Bare fordi jeg er en stille og næsten usynlig hasher, og et par gange har været boring, skal jeg straks sættes på opgaven med et rerun igen. SUK.... Nå men sådan har vi vel alle vores lod her i livet, så jeg må se at få det skrevet før det i morgen går løs med 30 års jubilæums løb.

En eller anden hollandsk kongelig, var årsag til, at løbet i aften var orangeløb. Fint tænker undertegnede og finder den flotteste lys orange løbetrøje frem. Men, men, men orangeløb mig her og orangeløb mig der. Det er strengt, at der er nogen, som at der bestemmer hvornår noget er orange, og hvornår det ikke er. Men sådan er det åbenbart i en klub uden regler!!!

Ved opstart var vi 10 + de to harer, men trylle, rylle, rolleri, da vi samles i cirklen bagefter, var vi pludselig 11. Pepper var igen lykkedes med at løbe sit eget parralel løb, helt uden at krydse vi andres veje, og gik jo derfor desværre også glip af drinkstop. Det var ellers flotte orange dråber, vi blev beværtet med. Den ene omgang endda fra en flot glimmerflaske. Jo jo vi forstår at gøre det festligt i AH3.

Nu er jeg jo ikke meget for, at rose de to harer alt for meget, men det var en meget smuk og for mig ny rute, vi blev sendt ud på. Dog har jeg aldrig helt forstået konceptet med, at vi absolut skal op på alle bakker, der kan opdrives i området. Eneste trøst er, at harerne har været oppe af dem en gang tidligere på dagen. Mine lår og ben var noget mærket af livet som bjergbestiger for en aften dagen efter.

Når der ikke er det største pack, og det sædvanlige sex (tal) på fish-hook, er der potentiel mulighed for, at mange ryger i, og må en tur tilbage. Det skete også denne aften. Faktisk kan jeg konstatere, det kun er de to harer, Pepper og undertegnede, der slap udenom. Jow jow lidt taktiker er man vel. Ha ha

Cirklen bød på forskellige down downs, men der var ikke meget nyt under forårssolen, må jeg bare konstatere. MC klarede derfor cirklen i flot stil, og alle var så heldige, at få mindst en down down øl/vand.

Den nye hareraiser alias E.T. fik sendt et skema rundt, så alle fik mulighed for at "sætte sig på" et løb. Hun kan dog afsløre, at det var et lidt sløvt pack, så der er stadig masser af muligheder for at signe op til at lægge et løb. Grib chancen før din nabo.

On on E.T.

There are no replies to this message