Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Løb #1764 kronet med gris på gaflen, verdens bedste whiskey og en snert af blasfemi

Written by E.T..

2019-04-01 17:52:53

Af Chubby But Not A Checker, Formand for Laven Belurerlaug

En lille snes af løbeklubbens hedeste medlemmer trillede lørdag eftermiddag forbi Hitman til årets første officielle forårsløb, hvad termometeret dog ikke var helt enig i. Det gjorde dog ikke det store, da flertallet af packet som vanligt var usædvanligt kåde, så det på afstand virkede som om at flere af dem havde tømt et glas Cipramil eller LexePro, eller måske blot købt domicil i Danmarks eneste bjergby, I ved hvor.

Og så gjorde det mindre, at den agtværdige løbsleder og ko-hare sendte slænget rundt i et klyngehus-herred, forbi et ryger-værtshus og ikke mindst på ekstrem blasfemisk vis videre via Idrætshøjskolen, hvad flere tog lidt for bogstaveligt.

Og den slags koster jo, når Viking Puker er motorcykel og dikterer slagets gang med sans for ret og vrang, hvad Spicy atter måtte erkende efter en down down for en times forsinkelse til løbet. Lige som løber-wanna-bierne Traktor-Calle og Pepper måtte stå til fuldgyldigt regnskab for deres hang til at skulke fra løbet, men gerne tropper op på suspekte værtshuse, og marketenderier i en kolonihave.

Men nu er der jo en grund til at nærværende tvangsudskrevne skribent forlader sit storbyeksil til fordel for en håndfuld timer i skummelt og sublimt selskab i udkants-Aarhus. Maden. Og denne gang gik hverken packet, lille jeg eller Ole Troelsø og Jesper Uhrup skuffet forbi, takket være en omgang langtidsstegt pulled pork bikset sammen med en rub af 132 unikke ingredienser, og efter ny-nordisk-mad-foreskrifterne naturligvis dyrket i egen baghave, undtagen verdens bedste whiskey, Ad libitum, som naturligt tilbehør. Og desserten. Tjae. Den stod dagens ko-hare og bar-mås-ergometer-roeren Square Head for, da han som vanligt var spækket med godt humør, onde tunger mener nok nærmere spækket med spæk, pludselig mente det var tid til en omgang nøgen-indtagelse af delikatesserne i det imaginære badekar i overetagen – og ganske betænksomt ikke ret langt fra det lokale sygehus` lokale traumecenter, hvad flere satte pris på.

On on, en atter chokeret Chubby, der ser frem til samme galskab og gæve selskab i Søhøjlandet midt på måneden.

There is 1 direct reply to this message