Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun løb nummer #1762 Kys, leg, romantik, sex og skovskader

Written by E.T..

2019-02-27 19:48:21

Rerun 1762 Lokation: Miller´s Pub, Hørning. Hares: SquareHead og Rigthanging Rerunwriter: E.T.

Så blev det igen tid til endnu et venue på et brunt værtshus. Denne gang i mit hood, så der var ligesom ingen undskyldning for ikke at komme afsted til løb.

Et lille men energisk pack var mødt op, dog var der nogen der mente, vi skulle vente på Bear, der helt sikkert var på vej. Da vi havde ventet tilpas længe, blev der ringet for at høre, hvor langt han var. Han var slet ikke på vej. Rygterne vil vide, at han havde fået stuearrest for dårlig opførsel fredag aften.

Endelig var vi klar til at komme i gang, og vi fik at vide, at der ville være eagle og chicken split og at der måske ville være en ny type mærke. Afsted det GIK (ja nogle løb selvfølgelig), og inden længe var vi nået frem til det ukendte mærke ? kyssemærket. Tænk i Hørning står det skrevet med stort på vejbanen, at man skal kysse. Se det er noget vi hashere kan li`, så der var selvfølgelig et kyssemærke, og der blev kysset igennem. Opfyldte af nye energi, fortsatte turen gennem byens gader forbi en legeplads med forhindringsbane. Den skulle selvfølgelig indtages, men det kan være farligt, bare spørg WP hvordan han selv synes det gik. Videre gik det ind i skoven, som viste sig at være en kende farlig at bevæge sig rundt i. #-Head var i infight med et brombærkrat, hvilket fik blodige følger…..(okay så var det heller ikke værre).

Der var en meget tør luft i skoven den dag, og packet var efterhånden godt tørre i halsen af al den fysiske aktivitet. Heldigvis mødte vi endelig Beer Buffet og Swetty Ball, der stod klar med en lille udsøgt buffet med forskellige øl og vand, så de tørre pletter kunne blive fugtet.

Med øl i både mave og lommer fortsatte vi turen og kom igen ind i et skovområde. Og her fik E.T. ikke færre end to skovskader, da hun besluttede sig for at indlægge et par mudderbade i løbet. Heldigvis var der et par gentlemen til stede, der hjalp hende op af mudderet igen, eller måske var de bare nervøse for, at den øl hun havde i lommen havde taget skade. Nu er hun jo ingen amatør, men en ægte hasher, så derfor var øllen selvfølgelig intakt.

Videre på turen kæmpede vi os op på en støjvold, hvor det romantiske indslag dukkede op. Der på toppen af bakken stod en fin bænk og den romantiske udsigt?? Hmm ja det var E45 - den jyske motorvej. Apple Jack og #-Head nød en stille øl, mens de nød udsigten.

Og hvor kommer den lovede sex så ind, spørger den opmærksomme læser nok sig selv. Hvis vi ser på hvem harerne er, ligger svaret vel lige for… det var antallet der skulle tilbage på de fishhooks der var.

At vælge eagle splittet medfører ekstra kilometer i benene, og hvis det havde stået til Rigthanging og Beer Buffet, der fredag var på rekognoscerings tur, var det blevet til rigtig mange ekstra kilometer, men heldigvis fik #-Head kortet turen af, så eagles og chickens kom tilbage til venue nogenlunde samtidig.

På en lille hyggelig p-plads, stod der en velkendt Volvo, hvor bagklappen hurtigt kunne omdannes til et dejligt udskænkningssted med kølige øl.

Cirklen indeholdt de sædvanlige down downs, dog var der en lidt speciel lost and found ting. RH havde fundet en dejlig BMW hjulkapsel i Stavtrup lørdagen før. Den mente han var en uundværlig bakke til hjemmet. Desværre glemte han at få den med hjem, men heldigvis opdage Streeky det, og medbragte den til dette løb. RH blev så glad. And then vi closed the circle, hvorefter nogen gik ind på Miller´s Pub for at få en velfortjent øl, mens andre valgte at besøge Netto, før turen gik hjemad. Tak til AR for et fantastisk smukt vejr denne februar lørdag.

There are no replies to this message