Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun 1751

Written by Butt Lips.

2018-12-09 07:39:32

Dato: 8.12.18 Venue: Nørre Alle hare: Sweaty Balls & Co hashere: 9

It rainy men.....men nej, jeg blev skuffet. Regnvejret var der, men det var et lille pack bestående af 6 mænd (biologisk set) og 3 kvinder. Jeg måtte kigger efter mændene i Århus by :-) Så december fortsætter med at kun få dukker op til løb. Det til trods af det lille pack, så var der en (måske to) long time no see, nemlig superchecker og EnergySaver.

Løbet blev karakteriseret ved at være hyggeligt, vådt og rundt i Århus City. Selvom jeg ikke troede det var muligt med så få hashere, så mistede vi tre hashere undervejs, efter drinkstoppet. De mener selv de fulgte sporet, men de fulgte ikke harens spor eller os andre. Vi samlede dem på Nørre alle, hvor de sad i porten og ventede.

Som et rigtigt hash løb havde vi cirkel, hvor Spiderman nominerede sig selv til en BloodyRainman. Han skulle køre inden cirklen var slut.

Efter en kort cirkel var Sweaty vært for masser af chips (jeg tror han har fået opskriftet af Soaked Arse) og god hygge. Hvornår aftenen sluttede vides ikke, da flere var igang da jeg smuttede hjem kl. 18.30.

There are 2 replies to this message