Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

This is a reply to message 4007.

First message in the thread is 4007.

Julefrokostløb 2018 - løb #1749

Written by Bear.

2018-11-28 10:21:38

Jeg har fået ny iPhone og jeg skal lige vænne mig til den nye opsætning og skærmbilleder. Og det går ikke bedre når jeg er til julefrokost. Alt var perfekt, og Grin skulle til julefrokost med veninderne, så vi fik aftalt, at vi skulle finde en taxi hjem, og måske tog hun bilen til julefrokost. Jeg fik antydet at #-head sikkert skulle med på turen hjem ad.

Kl. 23:20 skriver Grin at nu kører hun hjem indenfor en time, så hun kan godt hente os!

Jeg skriver tilbage: ” Arh…..Det er lidt tidligt”, og jeg *ænkte, at det må være en kedelig julefrokost hun er til, så jeg tilføjede: ”Kom ned i atomkælderen”

Hun skrev straks til bage: ”Ellers tak :-)”

”Hva dælen, kom dog” skrev jeg tilbage.

Men hun svarede: ”Men jeg skal nok hente jer i nat når I er grydeklar”

Så går der 1½ time og jeg er ved at nå det stadie, hvor jeg bestemt mener at jeg er julemandens gave til alle kvinder, og mellem to danse kommer der en besked fra Grin: ”Åh hvor er du sød” efterfulgt af en kyssesmily, hvortil jeg straks skriver: ”Ja, og charmerende”, og dansede videre med alle de smukke kvinder.

Kl. 2:31 skriver fruen igen: ”Hvad så hr. Enevoldsen. Er du klar til at tage hjem?”. Men jeg *ængte stakkels gamle kone, der skal køre ind og hente #-head og mig, så vi fik en lift hjem med ET og BeerBuffet, der holdt ude på Nørre Alle. Så det skriver jeg til hende.

Da jeg bliver sat af, siger ET at det må være rart at have sådan en kone, der sidder oppe og venter på mig, for der var lys i hele huset og bilen holdt på parkeringspladsen. Men døren var låst og jeg havde ingen nøgle med! – Så om til soveværelsesvinduet på 1. sal hvor der var lys. Jeg smed et par æbler op på vinduet og råbte et eller andet, men ingen reaktion. Jeg gik lidt rundt om mig selv og *ænkte, måske ligger der en nøgle på vores hemmelige sted? – og jow, minsandten hun havde lagt en nøgle til mig, så jeg gik ind og op i soveværelset. Der var ingen Grin, men hun havde sikkert lagt sig til at sove på Mette Maries gamle værelse. Jeg snorker jo forfærdeligt efter en julefrokost, så jeg lod hende ligge.

Kl. 11 søndag morgen står jeg op og møder Grin i stuen og siger: ”nå, det var nok en kedelig julefrokost du var til i går” – ”Hvad mener” du svarede hun. – ”Ja, siden du allerede kørte hjem kl. midnat.” svarede jeg. – Det hun nu siger tør jeg ikke sætte på skrift, for det var bestemt ikke noget der kunne siges i en Lilleper film. Og efter et kvarters tordenvejr listede jeg ind i soveværelset for at se hvad dælen der stod i de beskeder fra aftenen før: Der stod præcis som skrevet oven for, men der var to personer i tråden, og de hed begge Frølund. Den første der skrev, var min datter, der var på besøg hos svigermikanikkerne. Grin kommer ikke ind i tråden før hun skriver ”Åh hvor er du sød” og her mente hun altså min datter og ikke mig.

Så hun var blevet efterladt inde i Aarhus uden hjemtransport, og måtte ringe til datteren for en taxi var helt umuligt. Kom hjem uden overtøj til en låst dør. Forsøgte at smide æbler på soveværelsesvinduet, men fulderikken der lå derinde var bevidstløs, så hun måtte ringe til datteren igen for at hun kunne låse op, men datteren havde glemt nøglen på hendes skrivebord, så Grin fik en overnatning på datterens sofa indtil hun kunne ringe til vores søn som havde en nøgle hjem til.

Jeg har fortalt hende, at om et par uger griner hun af det! – Så jeg må vente!

There is 1 direct reply to this message