Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

This is the first messsage in a new thread.

Julefrokostløb 2018 - løb #1749

Written by Hitman.

2018-11-27 19:38:39

Uploaded image

Rerun: #1749
Date: November 24th 2018
Venue: F. Vestergaardgade 28
Hares: Righthanging and Bear

Det er tid til det årlige julefrokostløb, men der mangler en Lille Per. Hvor er Lille Per Squarehead? Vi ved det ikke. Derfor måtte Lille Per Righthanging og Lille Per Bear lægge løb alene. Det kunne de nu også godt finde ud af.

Kursen blev sat direkte mod Bro Caféen og det første DS. De havde vist ikke regnet med udendørs servering den dag. Og så er vi jo ret tæt på Rådhuset og klar til den traditionelle dans rundt om det store juletræ på Rådhuspladsen. Men hvor er juletræet? Vi ved det ikke. Men heldigvis havde vi vores eget juletræ med. Bare ærgerligt at det kun var dekoreret med to kugler og at de begge hang i højre side.

Videre til marked på Møllestien. Det er en ret smal gade i forvejen og med boder sat op i begge sider er der knap plads til to hashere. Der var markeret Gløgg-stop. Men hvor var Gløgg'en? Vi ved det ikke.

Vor Frue Kirkeplads, Klostertorv, Pustervig Torv, Mathilde Fibigers Have og Bispetorv fik besøg. På Bispetorvet var der igen udskænkning af fadøl eller varm kakao. Men hvor var Søren Østergård? Vi ved det ikke. Men der var en mand der solgte gin. Og tonic.

Én tradition bliver der ikke lavet om på. DS foran banegården. Denne gang i rødt og hvidt. Portvin. Men hvor var Arne? Vi ved det ikke.

Turen tilbage fører uundgåeligt forbi Bulle og her var turens sidste DS - officielt eller ej. Og også et musikalsk indslag. Musikalsk i ordets bredeste forstand. Hvor var melodien? Hvor var rytmen? Hvor var teksten? Hvor var akkorderne? Vi ved det ikke, og det var også ligegyldigt for det var sjov. Senere har det vist sig at musikeren forsøgte at spille "It's hard to be a Nissemand" FØR han havde fået den obligatoriske Fernet Branca. Men hvor var Fernet Branca'en? Vi ved det ikke. Og personligt er jeg ligeglad.

Så var der cirkel med ViP som MC og Boneus som tilskuer. Mange DD's, men vigtigst to jubilæer. Late Commer havde løb nummer 300 og Righthanging havde løb nummer 500. Tillykke. Til sidst var det bare at finde bussen og komme hjem i bad - da jeg ikke er medlem af Lille Per klubben. Men hvor var tiden? Jeg ved det ikke. Jeg havde 28 minutter til at bade og skifte. Næste år må julefrokostløbet gerne starte en time tidligere.

On On - Hitman

There is 1 direct reply to this message