Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun # 1743

Written by E.T..

2018-10-22 21:25:01

Date: 13-10-2018 Venue: Kolonihaven Hares: Mother Goose og Apple Jack

Hvad stiller man op med en helt urimelig MC, der mener det er helt ok, at jeg igen, igen bliver sat til at skrive rerun? Ja jeg ved det ikke, for alle mine protester prellede fuldstændig af på Rigthanging, der var MC denne smukke efterårs lørdag eftermiddag.

Det skabte en lille smule "støj", at venue blev flyttet fra Nørre Allé til Kolonihaven, men i løbet af løbet, blev packet samlet, da Happy og Pink fandt os ude på ruten. Bikersilden (alias undertegnede) nåede lige frem til tiden, og kom med fra start.

Et løb er vel et løb og hvad kan der ske, der ikke er sket før, tænker du måske? Hvis du er nysgerrig - læs videre her:

Når man sådan løber rundt i det Aarhusianske Kristania, møder man forskellige andre, der er ude og nyde det smukke vejr. To kvinder sagde uafhængig af hinanden, at vi er da nogle fantastiske mennesker at møde, vi smitter med vores glæde. Og det er jo det, det handler om hos AH3, at hygge og have det godt. Derfor blev det denne dag heller ikke til meget løb, men mere rask trav for de fleste.

DS bød på en ny variant af de små, nemlig en Anthon Berg marcipanbrøds drik. Måske den havde været lækker, hvis den havde været kold, men godt opvarmet af solen, var den lidt vammel. Så da MG sagde at der skulle drikkes op, skruede E.T. op for charmen og lokkede to smukke ungersvende til at komme og hjælpe os med at få den tømt. De var lidt forvirrede over, hvad det var de var havnet i, men blev da og fik sangen med også. De fik om ikke andet, så noget at fortælle gutterne om. Lad os håbe, de husker www.AH3.dk, så vi kan være heldige, at de dukker op til løb en dag. Vi havde trods alt de to smukke og unge hashere Pink og PowerBank med, mon ikke det kan være lokkemad.

Vi blev som vanligt ledt rundt af de der hvide mærker, og kom endelig til endnu et drinkstop i Nørre Allé, hvor det var kolde øl, vi kunne læske ganen med.

Vel ankommet til Kolonihaven igen, var der selvfølgelig cirkel. Faktisk en lang en af slagsen, taget i betragtning at det var Rigthanging, der var den.

Nå, men blev uddelt følgende down downs:

 • POT --> Happy og Not the 9´clock news. Grunden til der ikke var flere med på den down down, var at de to havde benyttet sig af et håndværker pissoir, der stod midt på gaden. De øvrige sædvanlige pot-er slap
 • Gardening --> en ny version af down down tilfaldt Apple Jack, for at have slået græs til vi ankom
 • BLAB --> Under stor protest gik denne til Pink og Happy
 • Noesy --> tilfaldt Ball Breaker (årsagen er smuttet i hukommelsen)
 • Weather --> gik som sædvanlig til RA og det var en belønning denne dag
 • Fedterøv --> Hitman hmm ja hvorfor mon.......hvem husker det?
 • Flirting --> selvfølgelig gik den til E.T. for at fange to unge mænds opmærksomhed
 • Travellers --> Spider og Soaked havde igen været på tur. Denne gang til Skotland
 • Jubilees --> PowerBank 10 løb og E.T. triple dick
 • Deaf men --> Bear og Sweaty ....er det noget nyt.....
 • Hook 1 --> VIP, Tadpole, Kermit og Ball Breaker
 • Hook 2 --> Ball Breaker, VIP og Soaked og måske VIP igen
 • Hook 3 --> VIP og BB x 2
 • Hook 4 --> Blond D og Righthanging - og måske var det her, de to døve mænd snød sig udenom, eller også løb RH så stærkt, at han ikke opdagede de sidste to på hooket

Then we closed the circle og så var der grill hygge ad libitum. TAK til værter og grillmester

Efterskrift - meget vigtig announchment Den gamle Bear indrømmede at han er ved at opgive at DK skal være en republik, og at han tror lidt på monarki og at det kan have værdi for vores land. HVAD skete der lige for det? Sorry Bear men der er mange og virkelig pålidelige vidner.

De seje og udholdende sluttede aftenen af med det hårde job, at hjælpe Happy af med alle sine whisky rester. Det smagte gooodt.

Og så blev E.T. hentet hjem og det var nok godt det samme.

On on E.T.

There is 1 direct reply to this message