Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

This is the first messsage in a new thread.

Rerun # 1742

Written by E.T..

2018-10-06 20:54:25

Written by E.T. Rerun: run # 1742 Date: 06-10-2018 Venue: Boulevard Caféen Hares: Massiv Attack og Late Commer

Efter at have brugt det meste af fredagen på at finde en billig og hurtig løsning på at komme til løb i Skotland, blev vi heldigvis reddet fredag aften, da Massiv og Late Commer bød sig til som harer i den jyske hovedstad. Et lille men super klar pack, mødtes på Odensegade, og var så klar til at lade sig udfordre af melklatter og andre former for melspor. Righthanging var så overskudsagtig, at han lagde hårdt ud med opvarmning (ellers også har han bare erkendt, at den gamle krop, skal hjælpes lidt på vej inden afgang).

Efter endt træning og enkelte beskeder og et undskyld, var vi klar parat til start.

AR stand in alias Mother Goose, havde sørget for et fantastisk efterårsvejr at nyde turen i.

Løbet bød på smukke søer, udsigt over havet, en masse fishhooks, og et nyt mærke, som vi skulle gætte hvad bestød. Vi fik dog et hint, at det kunne være en god idé, at kigge op, når man stod ved det mærke. Der stod DSFO......nogen bud på, hvad det kan betyde? Drink stop for one :-). Oppe i et træ lå der en kold øl, som henteren fik lov at få. Der var ikke mange der var så tørstige, at de ville gøre sig umage for at få en øl, men Blond D var kvik og kreativ, og fandt en lang pind, hun fik øllen ned med. Hun var så venlig, at hun gerne ville dele, hvis der var værdigt trængende.

Der var lidt disputs om drinkstop. Vi kunne vælge at komme ned til et skib (tror jeg det var) og købe øl til 50 kr. stykket. Vi var nogen, der var klar til at give hvad som helst for en kold øl, men mindretallet vandt øh plejer det ikke at være flertallet????? Det er en meget mærkelig klub vi har.....så vi løb lige forbi. Hulk.

Nå men helt snydes for drinkstop skulle vi alligevel ikke, så vi fik lidt granatæble og andet godt til ganen. Med ny energi lykkes det at nå tilbage til Boulevarden, hvor vi afholdt ceremoni på Ingerslevs Plads. Her lykkedes det et par hashløbere af hankøn, at skralde nogle blomster til deres kvinder. Måske de håbede på en ekstra god lørdag aften!!!

MC Yogi var god til at gøre cirklen forholdsvis kort, men pludselig var der en Spiderman look a like, der bød ind med både det ene og det andet. Der var ikke meget nyt under solen i uddeling af down downs. Der var flere omgange af p.o.t., en stang drink til Blond D, og så måtte Yogi i cirklen for at have forsøgt at undgå os hele turen. Han lå konstant langt foran vi andre og kom som den eneste ikke i et fishhook.

En skøn eftermiddag sluttede af med velfortjente kolde øl på Boulle. Tak for i dag til harer og det lille men eksklusive pack.

On on E.T.

There is 1 direct reply to this message