Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

# 1739 - Det var en mørk og lun aften

Written by Bear.

2018-09-19 10:02:47

Rerun: 1739

Venue: Spicy’s place in Viby

Hares: Spicy & Soaked Arse

Date: 18/09/2018

Hvem fanden havde troet at jeg kl. 17:30 skulle få en opringning fra #-Head med det sindsyge forslag at vi skulle cykle til Hash i Viby. Vejret var dejligt, ca. 28 grader C og solskin som i Grækenland hvorfra #-Head lige var landet fra. Vi har jo verdens bedste RA i AH3, som virkelig kan skabe en sommeraften midt i september, men han havde glemt noget, og det var den lange lyse sommeraften, Så jeg forklarede #-Head at jeg var overbevist om at det blev bælder ragende mørkt inden vi skulle hjem, og at vi sikkert ville være så fulde at cyklerne ikke kunne finde vej selv. Men hvin han nu hentede mig, kunne jeg drikke mig i hegnet og han kunne sørge for at jeg kom hjem………..Og det indvilgede han i.

Harene havde dedikeret løbet til Righthanging, men da han lå hjemme på sofaen og kedede sig ihjel, kunne det også bare være lige meget – Det utaknemmelige skarn! – Ellers var det 3 på en fishhook, som der var rigeligt af. For mindst fjerde gang serverede Spicy de samme fire flasker forfærdelige sprut på DS’et, så der var en stiltiende forståelse mellem packet at det var så sidste gang, så vi tømte alle fire flasker. Føj for en ulykke! – Så blev vi gennet op i legepladsens spindelvæv, hvor vi liggende skulle afsynge Father Abraham. Ikke engang Spiderman ville kunne gøre det…………..

Så blev det mørkere og mørkere. Og vi kunne ikke se en melklat for os, så vi famlede rundt i blinde. Og da det var aller mest mørkt drejede sporet ind på en lang lige sti bag kolonihaverne på Åhavevej. Det var den nedlagte Aarhus – Hammelbane, Righthangings ynglings samtaleemne. Men han lå jo derhjemme og wankede, og vi andre kunne ikke mange sexede historier om de gamle futtog, så aftenens længste lige strækning blev taget i lyntogsfart.

Efter 6,95 km var vi endelig tilbage i Spicys mørke have. MC-Viking overlod RA erhvervet til Ballbreaker, som straks fik en DD for det gode vejr. #-Head havde kun et mindre jern på, da han kun mærkede en svag 50 Hz sitren i dilleren da han havde en POT op af en transformerstation. De eneste Borings var den smukke E.T. og unge Powerbank, som begge tog en DD inden aftenens hovedattraktion: Soaked Arse havde løb 900, og blev begavet med alt muligt skrammel.

Og så var det tid til ostemadder på hjemmebagte boller og tærte.

ON-ON/Bear

There are 2 replies to this message