Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun # 1668

Written by Streaky.

2017-07-17 21:04:32

Rerun for run # 1668

Date: 11-07-2017

Venue: Fredensgårdsvej 31, 8270 Højbjerg

Hares: Massive Attack & Late Commer

En halv time før løbsstart var vejret så godt, at 18 hashere begav sig mod Højbjerg. Vores Religious Advisor glemte dog at koncentrere sig hele vejen, så et kvarter før start begyndte det at regne. Han kom tydeligvis i bil. Heldigvis tog han sig sammen, og det nåede lige at blive tørvejr til kl. 19. Det mest interessante inden løbet blev sat i gang, var ikke vores visitor Four ’n’ Twenty fra Sverige. Næh, hun fik kun middelmådig opmærksomhed. Den helt store opmærksomhed gik til en rigtig ægte newcommer, Neil, fra Alaska/Gellerup.

Efter en grundig forklaring på mærkningen i Århus Hash House Harriers, blev løbet sat i gang. Løbet gik gennem Forst Botanisk Have og Mindeparken, der var chicken-eagle-split, og der var Royal Drink Stop i rundkørslen ved Marselisborg Slot. Så kunne man jo tro, at vi skulle drikke Ceres Royal, men det skulle vi ikke. Der blev budt på slatter af forskellige medicinagtige smagsvarianter. Det virker, kan man konstatere. Jeg fik at slat af noget østrigsk Kräuterbitter, og jeg har da stort set ikke været forkølet siden i tirsdags. Tak for kuren.

Hvor kloge er harerne lige, når de lægger en fish hook, hvor alle skal løbe tilbage. De er i alt fald sikre på at få en down down, enten for at løbe i deres egen fish hook eller for ikke at løbe tilbage på den. Det fik de så i øvrigt sammen med et par andre, som også snød for at løbe tilbage. Det var faktisk ikke BlondD, nej, hun løb nemlig tilbage på fish hook’en. Dygtig pige! Synderne var Sweaty Balls og Four and Twenty. Hvem der ellers deltog i løbet, og hvor ruten præcis gik hen, kan man jo se her på siden ved at trykke på knappen Past Runs herover.

Der var View Stop ved observatoriet, hvorefter vi løb mellem planeter (Merkur) og asteroider (Vesta, indtil vi var vel hjemme på Fredensgårdsvej. Dagens Master of Ceremony, Shakey Pussy, kørte cirklen med løs hånd, (og nej, jeg sagde ikke løse håndled). Endelig blev vi da færdige med ceremonien, og så var der grillede pølser af både almindelig og ekstra chilistærk type. Og nu fik vi Ceres Royal. Nam nam!

On on, Streaky

PS: Apropos Vesta og Ceres:

Vesta is the second most massive body in the asteroid belt, surpassed only by Ceres, which is classified as a dwarf planet. The brightest asteroid in the sky, Vesta is occasionally visible from Earth with the naked eye.

There are no replies to this message