Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

This is the first messsage in a new thread.

St. Hans

Written by Bear.

2016-06-15 09:26:08

Uploaded image

Aldrig har vi haft sådan en sommer med sol og varme. Selvfølgelig lige indtil vores nye RA blev officielt udnævnt under løb 1605. Så regnede det som vi ikke har oplevet på noget løb de sidste 3 måneder. Så vi håber at vores nye RA ser med blide øjne på den forstående traditionelle begivenhed:

St. Hans aften i Harlev.

Torsdag d. 23. juni er dagen, hvor vi har chancen for at exportere en Harriette til Bloksberg. Hun skal bare have lidt ild i røven, op på kosten og så syd på sammen med alle de andre kvindfolk, vi hellere ser syd end nord for grænsen.

Af- og opsendelsen foregår fra Bears matrikel: Edelhoffvej 15, vest for den kunstige sø, Ã?rslev Engsø. Han har efterhånden samlet brænde nok til at varme en negerlandsby op et helt år, men som fyres af denne aften til ære for den globale opvarmning. Der for inden har vores ølbrygger hold lovet, at der er sommerøl nok til at holde en hel grønlænderbygde fuld er år frem, og Bear sørger for, at der er pølser med vrinsk i nok til at holde en flok fede Hashere mætte 3-4 dage frem, så de overlever indtil kantinen på deres arbejde åbner mandag middag.

Grin, I ved, hende der stritter med lillefingeren, når hun drikker afternoon tea, sørger sikkert for et eller andet sundt, der modsvarer øllerne og pølserne. Så er I advaret!

On-on/Den politisk ukorrekte��.

There are 8 replies to this message