Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Jamen kan han da ikke bare lade den hjemmeside være?

Written by Hitman.

2014-11-16 13:55:44

Uploaded image

Nej, og nu har jeg lavet noget nyt, som jeg længe gerne har villet prøve.

Det er nu muligt at uploade billeder fra et løb taget med din telefon. Der er selvfølgelig ikke så meget nyt i det. Det nye er, at jeg bruger informationer i billedfilen til at finde tidspunkt og sted (GPS) for billedet, og så placerer billedet (eller rettere et lille ikon) på kortet med GPS spor for løbet. Det burde selvfølgelig også virke for almidelige kameraer med indbygget GPS.

Se allerede nu http://www.ah3.dk/showrun.php?run=1511 hvor der omkring klokken 14:59 kommer et ikon som man kan trykke på (ja, det vender forkert).

Det er meget nyt og eksperimenterende, men det skal nok komme til at virke.

Man kan uploade billeder for et bestemt løb nederst på siden der viser GPS sporet for løbet. Man skal være logget ind for at kunne det.

Android brugere skal være opmærksomme på at man skal slå GPS funktionen til for kameraet. Streaky ved hvordan.

Apple iThing brugere skal være opmærksomme på at Apple IKKE vil sende GPS information med hvis man uploader billedet direkte fra iTingen. Derfor skal man først overføre billedet til en computer, og derfra uploade til ah3.dk.

Hvis man uploader billeder uden GPS data vil billedikonet blive placeret vest for Afrika (0 grader, 0 grader) - og det vil derfor ikke umiddelbart være synligt.

Der er stadig lidt kanter der skal rettes til. Jeg kunne godt tænke mig automatisk at vende billedet rigtigt. Man kan ikke se billederne hvis ikke en eller anden har uploadet et GPS spor. Ikonet kunne være mere spændende. Jeg vil gerne gøre noget mere fornuftigt med billeder uden GPS- og tids-data. Jeg vil gerne automatisk identificere løbet ud fra GPS- og tids-informationerne. Det skal være muligt at slette sine billeder igen.

Men prøv det, og meld tilbage (gerne her) hvis der er problemer.

There are 4 replies to this message