Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

This is the first messsage in a new thread.

ReRun # 2063, pinsemorgen 19 maj, 2024, kl 04.44.

Written by Shakey Pussy.

2024-05-28 14:38:45

Uploaded image

Rerun # 2062 Venue; Præstevejen 4, Jeksen Hares: part I; ET & MAssive, part II; Shakey Pussy

Pack: Chiquita, HoneyButt, ET, Late Commer, Spiderman, Massive Attack, Shakey Pussy

ALLE var friske og glade - de valgte bare forskellige måder at give udtryk for det på. Nogen sov arm-i-arm OG fosterstilling, nogen kiggede dybt i gæstelejlighedens toilet efter guld & værdighed, igen andre gjorde bare sådan status over livet - sådan i al almindelighed. Har jeg valgt rigtigt - har jeg ej? Og er kl 04.45 pinsemorgen ikke det helt rigtige tidspunkt at isolere svaret, putte det i en sæk og binde den med stærke bånd og derefter kaste den bort i 'småt brandbart' og aldrig mere nærme sig emnet? Svaret er jo.

Vi kom godt i gang fra gårdspladsen (koordinater (C, 3)), rundt om værkstedet (E, 4), chicken/eagle split-&-samling bag værkstedets næste hjørne v(F, 6), videre ud over stepperne (J, 2), tilbage tværs over gårdspladsen (C, 3), langs orangeriet (G, 8), til VENSTRE om det første æbletræ (G, 11), rundt om det næste, langs hækken, rundt om Jeksen Sø (H, 7), op bag hal Tre (K, 9) for SingStop & DrinkStop. Harene havde medbragt en særlig GULD Xtra Choco Bailey's Irish Cream som alle elskede, videre ud over plænerne, mellem solbænken og shelteret og op til gårdspladsen (C, 3).

Ceremoni på rampen foran Hal Tre, hvor Spiderman var MC, og dermed fejrede alt hvad der er godt & sandt i denne verden - samt det faktum at han var så forbrugt af gårdsdagens + nattens hændelser, at han naturligt og organisk var løbet tør for ord. Han opfordrede packet til at fejre sig selv, hvilket de demonstrativt gjorde på støjende og vulgær vis. Bonuspoint til LateCommer for at gennemføre trods porcelænshandicappet tidligere, og Bonuspoint til ALLE Harriets som, udover at være i flertal, også var i sprudlende & smittende perlehumør. Ut blev selvvalgt til at skrive Rerun.

Andet er der ikke at fortælle til jer der ikke var i stand til at deltage, men husk det er som Las Vegas: Hvad der SKER i Jeksen om natten - det BLI'R i jeksen om dagen!

Jeg siger ikke at det ikke var hyggeligt og at I andre ikke gik glip af noget ganske særligt... Men det var det, og det gjorde I.

MUV Shakey Pussy

There are no replies to this message