Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

This is the first messsage in a new thread.

Rerun " 2063 - Højbjerg Hashløb

Written by Streaky.

2024-05-23 22:05:04

Rerun # 2063

Date: 21-05-2024

Venue: Fredensgårdsvej 31, Højbjerg

Hares: Massive Attack og Late Commer

I ceremonien hævdede en gammelklog hasher, at Chubby gerne ville skrive rerun. Fint nok, men nu deltog Chubby jo ikke i løbet, så jeg valgte at få en anden ven i det fjerne Østjylland til at skrive et kort rerun for mig. Resultatet er her:

I den lille by Højbjerg, en solrig forårsdag, besluttede 10 personer sig for at deltage i et specielt løb. Det var ikke et almindeligt løb, men et hashløb organiseret af de lokale musikgrupper Massive Attack og Late Commer. Et hashløb er en kombination af løb og sporjagt, hvor deltagerne følger spor af mel og kridt lagt af en eller flere “harer”.

De 10 deltagere var en farverig flok med sjove navne. Der var 2.8 Seconds, en hurtig løber kendt for sine lynhurtige sprints. Ved siden af hende var Bad Girl, en frygtløs deltager, der elskede udfordringer. Bone Us, en joker og altid god for en sjov bemærkning, var også med. Chiquita, kendt for sin energi og glæde, deltog også. Harpo Hash, den stille tænker, var klar til at finde sporene med sin skarpe iagttagelsesevne.

Just Martin, en nybegynder i hash-løb, var spændt på at prøve noget nyt. Late Commer, som ofte kom lidt for sent, men altid med godt humør, var også med. Massive Attack, en af arrangørerne, løb selvfølgelig også med. Spiderman, kendt for sin smidighed og hurtighed, var med på holdet. Endelig var der Streaky, der altid løb iøjnefaldende hurtigt.

Løbet startede ved byens torv, hvor harerne – Massive Attack og Late Commer – allerede havde lagt sporene ud. De 10 deltagere satte afsted med spænding og latter, mens de fulgte de spredte klatter af mel og kridt, der førte dem gennem skovstier, op ad bakker og forbi den smukke Højbjerg sø.

Undervejs var der forskellige stop, hvor deltagerne skulle løse små opgaver eller nyde forfriskninger. Et af disse stop var ved den lokale tankstation, hvor løberne kunne tage en kort pause og få lidt at drikke. Men denne gang var der noget særligt: Kilpitsch, en lokal urtelikør kendt for sin stærke smag og varme effekt, var tilgængelig. De lokale musikgrupper havde sørget for, at det blev en uforglemmelig oplevelse.

2.8 Seconds og Spiderman tog ofte føringen, mens Bad Girl og Bone Us holdt stemningen høj med deres kommentarer og jokes. Chiquita og Harpo Hash fandt hurtigt de bedste spor, og Just Martin fik masser af støtte fra de mere erfarne løbere. Late Commer og Massive Attack sørgede for, at ingen blev efterladt, mens Streaky inspirerede alle med sin energi.

Ved tankstationen blev der serveret små glas Kilpitsch, som deltagerne nød med et grin. Den stærke likør gav dem ny energi og mod til at fortsætte. Der blev skålet og delt små historier om løbets sjoveste øjeblikke, inden de fortsatte videre på ruten. Da de nærmede sig målområdet, kunne de høre den jublende menneskemængde. 2.8 Seconds gav det sidste hun havde og krydsede målstregen lige før Spiderman. Chiquita løb i mål med armene over hovedet, mens Harpo Hash roligt kom bagefter, dybt tilfreds. Bad Girl og Bone Us kom grinende i mål, efterfulgt af Just Martin, som havde overgået sine egne forventninger. Late Commer og Massive Attack kom ind sammen, og Streaky afsluttede løbet med en imponerende slutspurt.

Efter løbet var der fælles picnic i parken, hvor Massive Attack og Late Commer spillede en akustisk koncert. Deltagerne delte oplevelser fra dagens løb og nød hinandens selskab. Det blev en dag fyldt med glæde, fællesskab og mindeværdige øjeblikke, som alle 10 deltagere ville huske længe.

Højbjerg Hashløb viste sig at være mere end bare et løb. Det var en fejring af fællesskabet, naturen og den enkle glæde ved at være sammen, alt sammen akkompagneret af skøn musik og hyggelige drinkstops med Kilpitsch.

On on, ChatGPT

PS: Likøren hedder Killepitsch og ville egne sig godt til et vinterløb (Streaky).

There are no replies to this message