Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun løb 2050 - I det muntre hjørne

Written by Ball Breaker.

2024-03-11 12:15:26

På vegne af (Not so) Chubby

      I det muntre hjørne
 • Der er næppe noget der swinger

 • Som Malling by night

 • Hele hovedgaden emmer

 • Af landmænd fit for fight

 • Det si'r sig selv

 • Det si'r sig selv

 • Well well well well

 • Det si'r sig selv

Lød det lettere omskrevet fra CV Jørgensen på tilbagelænede, I det muntre hjørne fra 1990. Og 34 år senere indikerede pladetitlen samme atmosfære, og at det ikke står helt så galt til i Malling, da Ball Breaker og Mageløse Mortensens præmiesøn, som altid fik 13tallet i kemi, stod i spidsen for løb.

Til stor glæde for Hash Trash, Yogi og overtegnede, som trodsede tryghedsnarkomanien bag tommetykke termoruder, labre kandelabre og finurlige fjernvarme-installationer, til fordel for vinterkulde, og en snert af nærdødsoplevelser gennem liguster-fascist-land, endeløse villakvarterer og den der overvurderede natur I ved nok.

Som gav sved på panden, og fine samtaler, ofte anført af Viking Puker, der agerede vandbærer, med det som senere skulle vise sig at være noget stærkere, med udsøgte smagsprøver af den fineste rom, whisky og hvad ved jeg.

Til gengæld ved jeg blandt andet. At Yogi tog eftermiddagen ret så seriøst, og fik en down down for, Serious runner. At fire ud af fem hashere åbenbart har inkontinens – hvad der naturligvis koster. Og at Hash Trash også kan agere MC, udover at save i et stykke træ og have styr på vater og lod, og og og….

Samt ikke mindst, at Malling rent faktisk er en omvej værd, når man bliver serviceret så fornemt til afterhash med Chili sin carne og diverse tilbehør, der ville gøre Jesper Uhrup fra magasinet Gastro, stum af misundelse.

Og sikkert også de skulkende hashere der foretrak en tur til Vanuatu og andre steder udenlands udenbys.

Så hvad er bedre end at afslutte resumeet af lørdagens gerninger med et par afsluttende ord af den mere utraditionelle slags til hr. og fru Ball Breaker.

Tak for kaffe tak for mad tak for årgangsvin & boblebad tak for alt din lille buddhist tak for nu & tak for sidst

Tak for dit & tak for D.A.D. tak til Sort Sol for den lyse nat tak for lån af de der var med & tak til dem der stod af et sted

Tak til alle de der bar tak til hver en udbrændt superstar tak for sangen & en varm tak til sidst für wie froh du immer bist

On on, Chubby (But not a Checker)

There are no replies to this message