Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun løb 2049

Written by Yogi.

2024-03-03 14:51:14

Venue: Byporten

Hares: Ball Breaker & Viking Puker

Lørdag 2/3 var en af de dage, hvor potentielle harer holdt sig i skjul. Til sidst dukkede Ball Breaker og Viking Puker op fra busken og meldte sig som frivillige.

Venuet var Byporten i udkantsaarhus. Et sted, som er nemt at nå for mig. Drej to gange til venstre, og så er jeg der. Jeg satte mig derfor på min cykel og bevægede mig i retning af Tilst.

Jeg ankom på parkeringspladsen på sydsiden af Byporten, en kantorbygning, ti minutter før løbets start. På parkeringspladsen stor der en enlig bil, en lysegrøn en, med en person med orange trøje på. Det var ikke svært at finde Viking Puker.

Lidt senere ankom Ball Breaker også. Harerne havde valgt, at lægge hver sin halvdel af løbet. Hvis der nu ikke dukkede et pack op, kunne man skiftevis lege hare og pack. Nu bestod packet af to, Ball Breaker eller Viking Puker og mig, fordi der ikke dukkede flere op.

Vi startede på Ball Breaker's halvdel. Den korte version: shiggy. Den længere version: vi krydsede Viborgvej og løb ved siden af nogle af de regnvandssøer, som er blevet bygget der. Lidt senere krydsede vi Viborgvej igen, mod Homstrup kirke. Viking Puker tog dagens eneste fishhook der. Ikke langt derfra lå DS.

DS var, lige som hele løbet, beregnet på et pack på mellem 0 og 20 personer. Viking Puker havde et hylster med små flasker med forskelligt indhold. Et slags drinkstop-roulette. Jeg trak så den brasilianske drik. Måske kan det blive til en russisk roulette næste gang, ved at tilføje en flaske med vand?

Så var det Viking Pukers del af løb. Der holdt vi os til cykelstierne og fortovene. Først imod byen, så gennem det lille krat mellem Viborgvej og Jernaldervej, og så tilbage til Byporten.

Vi holdt et kort ceremoni, og så var løbet slut ved halv-fire tiden. Det var et pack med et højt gennemsnit i dag. Men næste gang kan vi måske godt gå på kompromis med kvalitet og få lidt større kvantitet, når Viking Puker og Ball Breaker igen er hares.

There is 1 direct reply to this message