Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun løb 2047 - Harlev non stop

Written by Streaky.

2024-02-19 20:13:47

På vegne af Chubby:

Rerun løb 2047

Harlev non stop

Godt en snes kåde hashere forlod for en stund den hjemmelige hygge og andre skumle affærer, til fordel for det der er endnu værre, da Kaptajn Bear og hans crew, havde inviteret til løb i randområderne en jetturs-tid fra København med sin partner in crime, Square Head, der som den eneste på kloden smiler mere end Eran DD.

Og der skulle snart vise sig at være mere at smile ad, da første drinkstop viste sig at være et par hundrede meter væk i nærved og næsten Rüsselsheim, hvor en lokal belgisk L. Ron Harald-substitut var vært for en fødselsdagsøl og rundvisning i hans hellige haller med automobiler af Opelsk-oprindelse i prima Qualität fra en salig tid, før de endte som kønsløse franske flutes i forklædning.

Senere gik. Og løb. Packet videre over stok og sten, som en kampklar legionær på ørkenvandring i en sandstorm der kender alt til timing og derfor jogger af i tide, netop nu hvor det er high-time folks for både farvede og hvide.

Inden de via diverse omveje nåede Harlev down town, hvor den lokale bodega blev indtaget, og fortovet erobret til skønsang, mens Soaked Arse sang for med den fransk-canadiske børnesang Alouette, som handler om at plukke fjerene af en lærke. I den oprindelige version forstås.

Og som altid til stor moro og gejst for de sammensvorne. Og måske en anelse mindre for Honey Butts medbragte virgin, som vist nok var jæger, hvis man skulle tro titlen på hendes trøje, mens de få forbipasserende stirede vantro på dette underlige fænomen der bare går rundt og tikker.

Men den slags får også en ende. For en oksesteg og hjemmelavet kartoffelsalat, samt ikke mindst Bears eks-kæreste, Grin, ventede for de tapre i horisonten mellem mudder og frisk luft.

Dog med et enkelt stop på en gård, Der i tidens mantra var befolket med ægte og autentiske køer, hvor Bear trakterede med diverse smagsprøver af ubestemmelig observans som blev indhaleret i de medbragte lysmanchetter, der skabte yderligere kolorit på en dag, som gav minder om en Nat bliver det sommer i al sin vælde og berusende varmestråler.

Og ceremonien? Tjaeeee? Shakey Pussy mestrede som sædvanligt denne ædle tjans, hvor fruentimmeren hans, blandt andet fik down downs for inkontinens. Soaked belønnet med en øl for sine nye dansesko.

Af absurde grunde blev der også krammere og øl for T-words til Bear, og Sweaty Balls, der agerede Henrik Djernis i stedet for Kipketer.

Mens virginen Gitte i hendes fine mørke Deerhunter-trøje nok drømte sig hen til de vise ord fra hendes medsammensvorne i Malk de kojn, som satirisk hylder hende og kamuflageklædte artsfæller, med disse ømme strofer:

Bygger mig en hule ser en ugle tude den æder en kugle

jeg på jagt efter elgen med dens mule

med revolver stolper når jeg dolker dyrene med min kniv

ta'r deres liv og ser de skriger

for jeg er kriger jæger psykopat soldat

og jeg higer efter et bytte med blod og indvolde

jeg er skovens rivalus og vil gi' min højre røvbalde for rikitiki tavus

Med bind for øjnene ude i en skov

skyder efter lyde det er ik' for sjov

arh der røg min hønsehund

ned med nakken jeg nakked' den i frakken

jeg lister hen til køteren og samler den op

og drikker fidos blod af en rya-kaffekop

Vi er ude på jagt

Jagt! Tag dig i agt!

Vi er ude på jagt

Jagt! Tag dig i agt!

Jeg er jæger jeg har geværer og det lyder sådan her' hvad så der' ko

af dens skind kan jeg hækle mig en kåbe kun en tåbe frygter ikke mig

når jeg lader den skarpt så røg ned med flaget

kabang sir det så, så blir dyremoderen ked..

Vi er ude på jagt

Jagt! Tag dig i agt!

Vi er ude på jagt

Jagt! Tag dig i agt!

               On on, Chubby (But not a Checker)

There are no replies to this message