Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

This is the first messsage in a new thread.

Rerun løb 2046 - Massive bøllebank i en af storbyens små oaser

Written by Streaky.

2024-02-12 15:29:40

På vegne af (Not so) Chubby offentliggøres hermed:

Rerun løb 2046

Massive bøllebank i en af storbyens små oaser

Der var lagt op til bøllebank og råhygge, da Chiquita og Spiderman havde inviteret til udklædning, løb og fastelavnsfest på en råkold februar-dag der inde et sted imellem Mana og Thiese. Eller nok nærmere Frederiksbjerg.

Og så kan det jo kun gå galt, når der er så mange små og skumle steder som skal udforskes. Og det blev på ingen måde lettere da Spiderman introducerede en række nyudviklede spor, der skulle gøre det liiiiidt nemmere for os som synes, at det der med motion og frisk luft er lige en anelse overvurderet.

Der blev dog rådet bod på edderkoppens synder. Da drinkstoppet var henlagt til et lokalt bibliotek ved Mølleparken, der i tidens takt og toneånd var omdøbt til det engelsk-klingende navn, Book1 Design Hostel, hvor der var flere minigolfbaner og øl i baren, end ædel lecture med bogstaver ad libitum.

Og safterne steg til uanede højder, da Bear, udklædt som bjørn, gav øl til de udvalgte få, der alle som en ved hva' vej de ska' gå. Samt alle andre i packet, da han ifølge højst utroværdige kilder fra Ritzau, Reuters og Tass fejrede indkøbet af endnu et nyt brokbind af fineste karat.

Det var resten af ruten gennem byen også, med et indlagt sing-stop foran banegården, hvor den stod på skønsang til Skaberens fulde tilfredshed, og yderligere undren for de forbipasserende. Som muligvis var noget mere tiltrækkende for knap halvdelen af packet, eller måske var det bare en Guinness.

Hvad der dog ikke blæste de kvikke omkuld tilbage ved udgangspunktet, anført af en nærved og næsten ihærdig Ball Breaker som hurtigt fik gang i slagtøjet og den stakkels tønde, mens Spiderman på ædleste vis gjorde en råkold eftermiddag lidt varmere med brænde på bålet og en posefuld spiritusprøver.

Som blev flittigt uddelt under ceremonien hvor Hit Man, som altid levede op til sit navn, med down downs i hobetal til en forsamling, der efterhånden så noget forkomne ud. Redningen var dog kun få meter væk, da Chiquita efterfølgende diskede op med varm kokao og friskbagte prima hallal-plukkede fastelavnsboller af datterens observans.

Og ultra aldrig voldsparate Yogi og Hit Man smadrede sig for øvrigt paradoksalt nok til en velfortjent titel som henholdsvis kattedronning og kattekonge i kampen mod en bunke forsvarsløse træstave, chokolade-skildpadder og guldkarameller.

Alt sammen på en eftermiddag, i en af storbyens små oaser, hvor det atter stod klart, at det ikke er dem med kronerne på krydderen, som er de største vindere i livets Cirkus Absurd og Fantastica. Men Mad Hatter, Square Head, Shakey Pussy, Harpo, Bad Girl, og og og…., Som alle er en del af et mangeårigt livsbekræftende slæng, der er langt langt mere værdifuldt end selv de fineste kongekroner og dyre diademer i et af verdens lykkeligste lande, hvor ensomheds-følelsen er større end nogensinde før, trods det uendelige antal af asociale medier.

On on, Chubby

There are no replies to this message