Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

ReRun # 2044 - 27. januar 2024

Written by Viking Puker.

2024-01-31 08:15:24

Hare: Streaky

Venue: Haslevangsvej

Vores normalt meget dynamiske hare-par fra denne lokation var blevet halveret. Harpo meldte fra med en blanding af undskyldninger som; det var for hårdt sidste gang (den 2.december), der var for meget sne/is, foden vil ikke, jeg er blevet ældre m.fl. Måske nogen skal have fortalt ham at undskyldninger lyder mere troværdige hvis man ikke blander mange forklaringer sammen. Sandheden var jo den samme som altid; der skal skrælles kartofler.

Det betød at Streaky havde en ikke helt let opgave at holde styr på et uregerligt pack. MC sørgede for at der blev afviklet en cirkel og der blev delt ud til højre og venstre. Det var ikke alt jeg forstod. Der kan bl.a. nævnes at MC var svært utilfreds med at have løbet forbi Albert med tilhørende øl-butik uden at have fået penge med. Det var på en eller anden måde Streakys og Batgirls skyld. Eller at MC havde gjort plads til at notere fishhookers, men når packet så ikke finder nogle fishhooks, så er det harens skyld. MC påstod også at RA have tabt sutten, endda flere gange undervejs. Men det passer ikke; der var fint vejr under hele løbet.

Der er så også ting jeg slet ikke forstår når jeg forsøger at læse MCs kragetæer. Hvad betyder f.eks ”Hashtrash/Spiderman Sne løbe”? Eller ”# savner konen kost”. Måske jeg skulle have skrevet dette rerun noget før.

There are no replies to this message