Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun #2036 (1/2)

Written by 2.8 Seconds.

2023-12-13 18:08:08

Hellere våde fødder end en tør hals. Jo jo, den har vi efterhånden hørt nogle gange. Men der er vel en grænse for galskaben?

Løb i Århus H3 er en våd fornøjelse både indvendigt og udvendigt, men vi må efterhånden spørge os selv: vejer fordelene tungere end ulemperne?

Welcome to my Ted talk.

(Eller i hvert fald den første halvdel).

Mig bekendt findes der ingen opskrift på at skrive et halvt rerun. Jeg *ænker derfor at siden jeg har fået lov til at lægge ud, siger jeg Helle for at skrive den positive halvdel.

Ligesom det var tilfældet for John Dillermand og for den ene af løbets harer, bliver mit næste spørgsmål så: hvad er egentlig den rette længde? Eftersom jeg kun skal skrive et halvt rerun, definerer jeg vel også hvor meget spalteplads min co-rerun-writer må råde over, eller hvad? Det vil jeg lade være op til hhv Streaky og de sædvanlige kværulanter om at vurdere.

Nå. Løb #2036.

For mit eget vedkommende var det slet ikke meningen at jeg skulle have været til løb i lørdags. Men takket være DSB's sporarbejde og Sweaty's mellemørebetændelse kom jeg sidste onsdag ud på en evigheds-bustur. Det blev naturligvis skyllet ned med en del køreøl, og pludselig havde jeg tilsagn om både flæskestegssandwich og lift til lørdagsløbet, så det kunne sådan set ikke være anderledes.

Nå! Det var noget med et rerun.

Jeg vidste allerede ved ankomsten, at det skulle blive et fremragende løb. En fornuftig flok hashere var mødt op og havde fundet sig til rette i den nye gildesal på Edelhofvej. Her kunne man nyde en perfekt kælderkold opvarmningsøl og samtidig sende en kærlig *anke til de akustikplader, man kan være så heldig at møde rundtomkring, men som man glemmer at sætte pris på indtil de glimrer i deres fravær.

Inden længe blev der kaldt til samling udenfor. Vejret var helt perfekt: friskkold luft bed dejligt i kinderne, og en tæt tåge lod os slippe for at se for meget på de øvrige fremmødte. Samtidig bød tågen på en unik mulighed for at opleve et Harlev-løb, hvor vi ikke altid kunne se helt hjem til on-home.

Det var ikke kun tåget, men som ved et lykketræf var det også tøvejr. Nej, ikke tørvejr. Tøvejr! På turen henover de obligatoriske marker var der således rig mulighed for at træne balancen i glatte sludbunker, alt imens man kunne ane silhouetterne fra hashere, der som i en sand gengivelse af Svanesøen sprang henover vandpytter på lette, iskolde, drivvåde tæer.

Undervejs var der heldigvis indlagt et par gode pauser. Første DS fandt vi midt i et inspirerende T-kryds omkring myldretid i Harlev. Det næste DS ventede på den sædvanlige shelterplads, betænksomt planlagt så ingen blev udsat for nye, forvirrende tiltag. Her var også Sing Stop, hvilket bød på en fremragende anledning til at recitere en gammel klassiker, 'The 12 Days of Hash', som i øvrigt blev gengivet helt rent og fejlfrit af dagens songmaster. På vegge DS serveredes limoncello, så man rigtigt kunne drømme sig væk til Amalfi kysten.

Tilbage gik det i et behageligt tempo, og efter en cirkel med lutter retfærdige og velplacerede down-downs kunne man snart smovse løs i de skønneste flæskestegssandwich. I gildesalen lod gulvvarmen fødderne tørre delvist mens halsen blev tiltagende våd.

Denne rerun-writer giver løbet - og ikke mindst afterhash'et - 10/10 stjerner.

There are 4 replies to this message