Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Shrinkflation

Written by Streaky.

2023-11-03 00:21:26

Rerun # 2030

Venue: Lerhus Alle

Hare: Butt Lips

Date: 28-10-2030

Shrinkflation, det var ordet, som Butt Lips og Harpo Hash ikke kunne huske for 3-4 uger siden på løbet ude fra Hash Trash, Chr. X’s Vej 171 d. 7. okt. Shrinkflation er det fænomen, vi alle kender fra supermarkedet. Vi ser en dejlig stor plade chokolade til de sædvanlige 25 kr., ”skønt” tænker vi, indtil vi opdager, at Marabou har ændret indholdet fra 200 til 180 gram. Øv, lang næse, mindre for pengene.

Shrinkflation betegner dette løb, blev Butt Lips og Harpo enige om, eftersom Bad Girl havde lagt et lille løb med et lille drink stop i et lille område af det sydlige Århus. Nå, nej, der var også DS på Dick Turpin, så helt småt var det ikke. Kun selve løbet var shrinkflation. Ja, for vi giver jo de samme 25 kr. i run fee uanset hvor langt eller kort et løb, man får. Ups, nej, lad mig ikke starte en diskussion om det. Ceremonien med kage til Hash Trash - Hashy Birthday old man! - og den efterfølgende afterhash med god mad, øl og drinks i den færdige bar i kælderen var der ikke noget krympet over. Det var full size valuta for pengene. Tak. Nå, men det her var jo løb 2026, og det var slet ikke det, jeg skulle skrive om.

Det er jo løb 2030 ude fra Butt Lips, jeg skal skrive om. Her kan vi nok godt snakke om et krympet pack, da kun 8 hashere mødte op. Det skyldes måske, at det var løbet lige efter Flensborg-weekenden. Den weekend kan ikke betegnes med shrinkflation, nok nærmere bare shrinkage. Sådan en weekend kan få lidt af hvert til at krympe. Det var også en ualmindelig våd weekend, både udvendig og indvendig. Nogle hashere oplevede, at deres to-nætters-booking krympede til en én-nats-booking. Det var dem, der havde booket på Hotel Am Fjord, som i øvrigt er renamed til Im Fjord. De måtte gå gennem vand til brysthøjde, da de kom hjem fra byen fredag aften, og da der ingen strøm var på hotellet måtte de flytte ud næste morgen. Andre hashere praktiserede long distance shrinking. Det var dem, som valgte slet ikke at tage af sted til Flensborg, da de hørte om den oversvømmede by. Deres oktoberfest krympede til ingenting. De krøb i ly hjemme i Århus, Göteborg, Uppsala og andre steder. De tapre harer, der stred sig gennem storm og regn fredag eftermiddag, måtte lade løbet krybe lidt i forhold til normal distance grundet force majeure (livfarlige træstyrtninger i skoven). Der var også hashere, der oplevede, at lederhosen og dirndl’er, der havde ligget ubrugt i skabet i flere år, på uforskammet vis var krympet. Andre hashere mente så, at det ikke gør noget, at en dirndl sidder stramt. Oh jo, hangoverrun søndag var ramt af shrinkflation. Vi fik et hangoverrun til sædvanlig tid og sted med sædvanlige mærker, men DS var skåret fra. Ja! MDS stod der med store bogstaver, Maybe Drink Stop. Og der var ingenting af drikke, DS var sparet væk. Det var shrinkflation.

Nå, men igen, det var jo ikke løb 2028 og 2029, jeg skulle skrive om, det var løb 2030. Hvad kan man sige om det? Ikke meget. Det var et fint løb, godt lagt af dagens hare Butt Lips. Hun formåede sågar at blive front running hare, mens hun gik og snakkede med Chubby. Sporet kan jo ses på Past Runs, deltagerne også, og svaret er 8. I ceremonien opstod der et kort øjeblik tvivl: hvordan er det nu, det er, er der stregliste i cirklen? Nej, for det betaler vi jo run fee til, ”men bagefter er der stregliste” proklamerede Butt Lips, ”altså bortset fra de lyserøde drinks og Galliano Shots, som er på huset”. Øh, hvad er der så tilbage? Øl? Det er altså lidt kompliceret nu om dage, det der betaling. Ups, nå nej, jeg skulle jo ikke tage den diskussion nu. Vi venter til AGPU.

Shrinkflation. Hvorfor nu skrive om det? Jo, det var jo meningen, at dette rerun skulle være et eksempel på shrinkflation. Jeg er på ferie, har ikke tid til at skrive rerun. I skulle have været spist af med 4-5 linier; mindre for samme pris. Det gik helt galt for mig. Nu fik I tre rerun for éns pris. Det er nærmest et kinderegg. Buen apatito, salud y ciao.

On on, Streaky

There is 1 direct reply to this message