Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

This is the first messsage in a new thread.

Rerun løb 3030

Written by Yogi.

2023-09-17 13:13:56

Jeg fik ikke lov til at skrive rerun efter løb #2020. "Er du sur?" spørger du måske. Nej, jeg er ikke sur, men jeg er skuffet. Jeg skriver et rerun alligevel.

Dette rerun finder sted i et dystopisk fremtid, hvor vi kan opleve løb #3030. Og intet af det her er stjålet fra filmen Interstellar.

Forhistorien var, er der blev opdaget en forbindelse i rummet, hvor man kunne rejse til planeter, som kredsede omkring et sort hul. Aarhus Universitet kunne også sende en repræsentant. Overraskende nok kunne jeg godt blive fritaget fra andre aktiviteter for at deltage i rumrejsen.

Men, som I alle ved, går tiden meget langsommere omkring et sort hul. Mens jeg havde levet 1 år, oplevede jorden 16 år. Da jeg kom tilbage, var ÅH3 nået til hashløb #3030. Jeg deltog og beskriver, hvordan det foregik. Ville gå. Skulle ville være foregået. Hvad det nu skulle være.


"Respectful Person, der er en hasher, som vil deltage i vores hashløb på tirsdag. Han er en af de gamle."

"Er han en af DEM, Mindful Carer? Fra tiden af Squarehead og Spicy og det andre rapperpak?"

"Netop. Men han hedder Yogi. Det peger på en bestemt åndelig modenhed. Måske er han ikke som dem."

"Nå, vi er da nødt til at give ham en chance..."


Efter jeg ankom til venuet, blevet jeg introduceret til hasherne. Mindful Carer, Respectful Person, Friendly Loving Kindness.... Jeg troede, at man havde bevaret ironien, man spurgte alligevel. "Er der ikke længere navne som dengang, såsom 2.8 Seconds og Viking Puker?"

"Vi har en 17.5 Seconds," svarede Respectful Person. "Hon fik navnet, fordi hon engang var så tørstig at hon drak et glas mandelmælk indenfor 17.5 sekunder..."

"Hon?"

"Ja, vi bruger ikke længere kønsbestemte ord, som I gjorde i de gamle dage. Det ville også være besværligt med de 73 køn, som vi nu har...."

"Men," fortsatte han (hon?), "et navn som Viking Puker, det dur ikke! Opkald efter et folk af forfærdelige mordere, rovkapitalister og krænkere. Og så gør man grin af en person der ikke har det særligt godt og der tømmer på ubehagelig vis mave-indholdet. Væmmeligt!"

Jeg besluttede ikke at spørge mere. Jeg ventede til kl 19, løbets starttid. Jeg gik hen til fordøren, da jeg blev kaldt tilbage. "Hvor skal du hen?"

"Jeg antager, at I løber udendørs..."

"Er du skør? Det er det rene galimatias (unde at hentyde, at galskabet skal associeres med individer, der hedder eller kalder sig 'Matias'). Der er krænkere! Folk uden respekt for mangfoldighed i køn, farve eller størrelse. Nej tak! Vi gør det sådan! Følg efter mig!"

Jeg fik et 3D hjelm og blev ført til et rum, hvor de andre også stod med 3D hjelm på. Jeg tog dem på. Jeg så en by og en mel-pil i forgrunden. Respectful Person bemærkede: "Med vores virtuelle løb undgår vi ikke kun at live krænket, men vi skærer også ned på madspild, fordi vi bruger virtuel mel."

Selvom det var lidt uvant, kunne jeg godt komme i gang. Jeg fulgte de virtuelle melmærker så godt eller skidt som jeg nu kunne. Indtil der var en, der råbte: "Åh nej, RA!" Jeg tog min hjelm af og så, at mine medhashere var på vej til bruseren og tændte for den.

"Regnvejr. Fy, RA!"

Jeg var lidt desorienteret. Men så fandt jeg noget, jeg kendte. 'SS'. Jeg spurgte, om det stadigvæk betød 'sing stop'. Det gjorde set så!

"Ommmmm! Ommmmm!"

Det var altså ikke Father Abraham eller Swing Low. For ikke at tale om Dead Whore. Ville der komme noget, der var som før?

Ja, der så jeg det! Ordet 'Bar'! Men det er virtuelt, så hvad ville det gavne...

"Hvis I ser et hvidt skilt med grønne bogstaver, så får I noget som vi også har i den virkelige verden, "sagde en af harerne. Nå, det var interessant! Ordet ’bar’ var skrevet i grønne bogstaver!

Jeg kom lidt nærmere. 'Salad bar'...

Dagen efter løbet fik jeg et opkald. En ukendt person sagde: "Marcel? Der fandt vi dig. Hør her, vi beklager at du har tabt 16 år på jorden. Men vi kan bringe dig tilbage i tiden, så at du kan opleve dem. Vi har fundet ud af, hvordan man rejser gennem tiden. Det var meget enklere end vi troede. Det var sgu en firser Delorean med plutonium...."

Nu er jeg tilbage og kan jeg dele de gode nyheder. Der vil være hash i fremtiden! Og bortset fra et par mindre detaljer er det stadigvæk det samme!

There is 1 direct reply to this message