Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun løb 2021...

Written by Chiquita.

2023-08-15 23:57:10

Ja det var muligvis slået op som løb 2017, men det var altså løb 2021 MC (Yogi) satte i gang ved Lyngby kirke. Vejret var lækkert og det lille lækre eksklusive pack løb op og ned ad grusveje og stier i den lækre natur i og omkring Lyngby. Flere checkmarks og T-backs, et par fishhooks (jo Soaked Arse der var to!) og også et lækkert drinkstop blev det til. Et helt traditionelt ÅH3 løb, som hares også lovede inden start. Drinkstop var i en lækker lille lysning mellem høje Tjua'er ved et lækkert lille shelter. Drinkstop bestod af Polske Radler ("Lecker"?) -lidt i mojito style tilsat rom efter eget ønske. Alt i alt et lækkert lille løb på godt 6 km.

Cirklen ville også være traditilnel, med down-downs fra flaske. MC forsøgte at styre cermonien, men mistede flere gange kontrollen. Det var også tydeligt at straffe blev uddelt så de ikke inkluderede MC selv (vel egentligt helt traditionelt) POT blev således kun straffet for mere end 1 POT. Fishhoks blev helt glemt!

Efter cermonien blev der serveret brød og pålæg, samt øl og vand. Hvorefter packet trak sig tilbage, så Hares kunne putte sig i soveposerne i det lækre lille shelter i den lækre lysning mellem de høje tjua'er hvor de skulle sove den nat.

There is 1 direct reply to this message