Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

This is the first messsage in a new thread.

Rerun løb # 2012 - Tekstilbadning ved lille sommerhus

Written by Streaky.

2023-07-12 17:15:40

Rerun: løb # 2012

Date: 11-07-2023

Venue: Karl Nielsens Vej 18, nord for Juelsminde

Hare: Butt Lips

Et lille løb fra et lille sommerhus, lagt af en lille hare med et lille pack. Haren, Butt Lips, havde lagt et lille mærke med jævne mellemrum, og de fleste mærker havde overlevet det ikke helt lille regnvejr lige op til løbet. Det lille pack på 8 personer checkede ud på den ene lille vej og lille sti efter den anden, fandt også en lille fishhook af og til, og heldigvis også et lille Drink Stop. Det bestod naturligvis af Små Fugle, som det heldigvis lykkedes os at udrydde. Så er der da ikke en lille sjat tilbage til næste løb.

Efter endnu en lille runde rundt i sommerhusområdet kom vi endelig ned til stranden, hvor der lå et diskret lille On Home mærke. Så lille at det kunne overses, og da alle sommerhuse ser næsten ens ud, og alle veje ser næsten ens ud, og stranden ser ligedan ud hele vejen, kunne man nemt lige komme til at starte på anden runde af løbet uden af opdage det. Det er så den lille begrundelse MC Viking Puker kunne finde på for at tildele undertegnede rerun tjansen.

Nå, men straks efter OH mærket kom det længe ventede lille badestop. Tekstilbadning, vel at mærke. Vandtemperaturen var meget lille, så det blev svømmeturen også. Det står hen i det uvisse, om Bear ikke kunne finde en lille badebuks, eller hvorfor han ikke kom i vandet. I alt fald måtte vi undvære synet af hans “vidunderlige nøgne krop”, hvilket han fik en belønning for i cirklen. Foxy + Just Kirsten fik down downs for at være borings, Butt Lips for hare, ViP + Harpo + Streaky for fishhooks, Chubby + Bear for POT, Sweaty Balls + Bear for T-word, ViP + Streaky for blind bastards. Butt Lips fik også en DD for manglende Sing Stop, som hun straks rådede bod på ved at synge en ny lille sang om regnvejr.

On on, Streaky

There is 1 direct reply to this message