Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is a reply to message 4892.

First message in the thread is 4887.

2.8 reception

Written by 2.8 Seconds.

2023-06-29 19:14:26

Til dem der ikke følger med på Facebook, er her lidt ekstra info:

Så er der ikke længe til baren åbner! Vejrguderne ser ud til at være med os (for solen skinner altid om sommeren!), så husk solcremen. Hvis nogen har et godt havespil stående (fx spike eller lignende), så tag det meget gerne med. Skulle der være stemning for ølbowling også, så kunne det være nice hvis nogen vil tage festivalstole med (vi skal bruge 4), da det egentlig kunne være fedt at prøve at holde fest uden at ødelægge andelsforeningens møbler denne gang.

Jeg lader den første prop gå i haven kl. 15, og så kan man sådan set dukke op når man har lyst. Indgang gennem haven (fra Stjernepladsen).
De først ankomne får æren af at hjælpe med lidt borde og stole fra skuret, det håber jeg I er med på. Tilsvarende drømmer jeg om at de der bliver hængende længst vil hjælpe med at stille møbler osv. på plads igen. Baren er åben så længe der er glade gæster og mere at drikke.

Der skulle være lidt til enhver smag af drikkevarer (både med og uden alkohol) og kartoffelsalat som tilbehør til hvad end man tager med til grillen. Jeg har et lille problem med at skaffe is til de lækre sommerdrinks, så hvis nogen vil svinge forbi en butik på vejen, vil det være en kæmpe hjælp.

Er der mere jeg har glemt at informere om, så skriv og du får svar.

There are no replies to this message