Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

This is the first messsage in a new thread.

Rerun #1945

Written by Yogi.

2022-06-30 20:50:15

Venue: Søndre Ringgade 71

Hares: Soaked Arse og Spicy

Thema: Mobning og krænkelse (what's new)

Her er et rerun fra jeres højtelskede nye RA. Efter en god præstation - en solrig og tør tirsdag - kunne man tro, at jeg ville blive værdsat. Men nej, jeg blev udsat for mobning og krænkelse.

Først hændelserne, der førtw til mobningen. Soaked Arse og Spicy havde lagt et læb, der ikke holdt sig uden for ringgaden længe. Vi løb/gik over Ringgadebroen og så ind i Aarhus K. Derefter løb vi forbi en del værtshuse og rådhuset. Da vi ankom til Streetfood var der DS. Derefter gennem det nye område ved siden af banegården til Skanseparken. Der serverede Soaked os en snaps, som smagte bedre end mange af hans whiskyer (ville nogen sige). Så tog vi en Chicago Department Store. Der var et find-to-lige stop ved et skilt, hvor man skulle finde to matchende billeder. Ikke Apple Jack og Squarehead. De kunne ikke engang finde skiltet.

Så kom den berygtede ceremoni. Jeg havde gjort mit bedste for ikke at være iøjnefaldende. Ingen fishhooks og et POT planlagt på sådan em måde, at ingen kunne se den. Men tror I, at jeg fik min velfortjente 'boring'? Nej!

Der blev sagt, t jeg skulle ind i cirklen ved hvert eneste downdown! Nå, det er ikke rigtigt. Faktisk sagde dagens MC, at svaret på spørgsmålene skulle være Yogi. Og alt for tit var spørgsmålet: Hvem skal også med i cirklen? En skandale!

Jeg fik ufortjente downdowns for at være hare og hooker. Jeg fik også et for new shoes, da Massive og Mother Goose skulle drikke ud af deres. Jeg havde også selv new shoes, så den er måske ikke helt uretfærdig. Jeg fik sågar et downdown fordi jeg angiveligt havde været med committee'en i Flensborg. Uretfærdigt! Jeg var i Flensborg, men ikke med committee'en.

Jeg har overvejet, at sagsøge ÅH3 for disse ugerningen. Min advokat advarede mig dog, at jeg højst kunne få en tudekiks. Uretfærdigt!

There is 1 direct reply to this message