Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Uautoriseret rerun 1948

Written by Yogi.

2022-06-08 21:46:14

Hare: Yogi

Pack: Yogi

MC: Yogi

Rerun writer: Yogi

Venue: Hos Yogi

Løb nr 1948 var lidt kaotisk. Der var ingen, der meldte sig til som hare. Som var der noget anonymt sniksnak om, at nogen skulle lægge et løb fra Æ&G. Der tænkte jeg: jeg løber selv og ser hvor mange jeg møder på et drinkstop sted.

Jeg er nødt til at skrive rerun. Hare raiserens talerør Streaky skrev, at man skulle lægge GPS-spor op, hvis man skulle registreres for et løb. Her er mit GPS (God Pilsner Stop)-spor.

Som ethvert ordentligt hashløb startede mit med at gå op ad bakken. Forbi masser af umarkerede brandhaner. Forbi adskillige værtshuse (Agners, Guldtoppen, Hunters, osv) uden drinkstop. Og langt. Jeg ville også sige tørt, men der var lidt støvregn.

Efter en time kunne jeg ikke strække det længere. Så var der drinkstop på Æ og G med de lokale. Når jeg siger lokale: der var en amerikaner, en peruvianer, en hollænder mere og, bag baren, en normand. Gemt i smitte-hjørnet var der såmænd også to danskere. Angiveligt havde der også været en polak med en pose mel, men ham så jeg ikke.

Efter en øl gik jeg videre. Der var en pil og to markeringer. Men så gik sporet og jeg hver vores vej (men tre markeringer på et spor: der har været hashløbere som har været kortere på hashløb). Jeg skulle hjem og give mig selv et rerun.

There are no replies to this message