Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

De olympiske lege mødte Hashere

Written by Butt Lips.

2022-02-12 18:14:23

Rerun # 1931

Vejret: solrigt, blæsende og 4 grader Pack: 16 stk Venue: Rundhøj Alle 131 Hares: Doggie Bag og Yogi MC: Streaky

I bidende kulde var vinterglade hashere mødt op for at deltage i dette løb. Godt nok var det ikke alle hashere som var glade fra start, da særligt en brokkede sig gevaldig over blæsten. Hvad er værst, blæst eller regnvejr? Det må vi finder ud af en dag, men denne hasher var ikke i tvivl: blæst.

Samme “brok-hovedet” fik æren af at være MC og startede løbet, igen med at være kritisk. Nu gik det ud over et løbehjul, som befandt sig i cirklen. Lige så hurtigt som hun havde være kritisk, lige så hurtig ændrede hun sig tilbage til at værre hasher, nemlig at se det skønne og gode i ting. Derfor blev hun hurtig enig med sig selv om at det var helt ok med et løbehjul, da det jo en løbeklub. Da løbehjulet udelukkende fungere på “rugbrød” var alt debat udelukket.

Så gik det afsted i området Holme og Højbjerg. Ret utrolig så kunne det ikke mærkes, at harerne havde sagt, at det var for koldt til DS i dag og derfor ville der ingen være. Tror ikke hashere lyttede efter for det må da give sokkeslag til harerne, hvis det var sandt.

Ruten gik rundt i Holme og efter nogle kilometer nærmere vi os et sted, som sagtens kunne have været drinkstop, vi løb ind i Butt Lips og Naughtys hood, og ca 150-200 meter fra deres hjem. Desværre var Butt Lips ikke adviseret om dette, og da harerne samtidig blev bestemte og ikke ønskede en uautoriseret rute, så, utrolig nok, blev det ikke til ds hos Butt lips denne gang. Butt Lips hood bød i stedet for bakker, som blev forsøgt at fungere som skibakker og nedenfor bakken fandt de mest tørstige hashere noget væske i et fodboldklubhus.

Nu begynder I måske at tænke, hvorfor ikke alle tog i fodboldklubhuset efter væske? Svaret er: aner det ikke. I stedet fortsatte løbet og efter endnu flere kilometer kom så det, som gør hashere meget glade: et drinks stop. Jägermeister til at varme kroppen. Kulden til dagens løb kunne næsten sammenlignes med Vinter OL, og havde Massives lille vandkar været større, så havde Naughty gjort det som skøjteprinsesse. I stedet blev hun isbryder og ødelagde alt is omkring sig, ligegyldig hvem som var i nærheden. Resten af løbet blev hun kaldt “Ice Breaker”. Det var tæt på renaming, men Naughty navnet er nu stadig bedst.

Efter 6-9 km alt efter om du var frontrunner eller shortcutter, så blev cirklen holdt i bidende kulde. Der blev givet for de sædvanlige: hares, fishhookers, POT, blind man, Phone on hash, no hash gear m.m. Tak til Streaky for at jeg blev udnævnt rerun writer.

Efter nogle kolde kilometer og en meget kølig cirkel, så bød Doggie på chiligryde.

God aften derude.

There are no replies to this message