Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Gaven til maven i Laven, der kommer dig, mig og Paven!

Written by Streaky.

2022-02-05 23:08:05

Rerun # 1930

Venue: Himmelbjergvej 154

Hares: Chubby og Soaked Arse

Date: 05-02-2022

Vi kom til Laven,

vi fik gaven.

Mørkt brød, lyst brød,

knækkebrød og digestivebrød.

Namme nam til maven,

  • men hvor var Paven?

Ham måtte Doggie Bag være stand in for i ceremonien. Fordi han var den af de tilstedeværende, som ligner Shakey Pussy mest. Og Shakey Pussy er den århus-hasher, der ligner paven mest.

Nå, men inden vi kunne afholde ceremoni og afterhash, skulle vi jo lige løbe et bette løb, som harerne havde lagt. De betegnede det selv som et kulturelt løb med en del højdemeter. Ikke falsk varebetegnelse, det kom faktisk til at holde stik.

Harerne skal have ros for at trække os ud på nye stier i Laven og omegn. Efter fire år i Laven har Chubby efterhånden fået fedtet sig ind hos flere af byens kendisser, og de lokale har vist ham hemmelige stier til for-tidsminder og gode udsigter. Første stop var SS, singstop, med Gert Vincent som guitarist til vores sange. Ja, ja, der gik I glip af noget, alle jer der ikke var taget til Laven på denne skønne lørdag. Swing Low og Århus-hymnen med professionel akkompagnement, det er der stil over. Det var bare ærgerligt, at vi kun var fem forkølede hashere til at synge. De samme fem sang så fødselsdagssang for Gert Vincent, som har fødselsdag d. 6. februar. Det lød ikke godt, men jeg vælger alligevel at tolke hans ansigtsudtryk som ’positivt overrasket’. Han fylder 67 år, kan jeg afsløre. Vi fik også lige et kig ind i hans samlever Vibeke Krogs keramikværksted, hvor vi kunne beundre hendes specielle vippevaser og andet unika brugskunst. Tak til harerne for dette kulturelle indslag.

Længere vestpå gik sporet af en næsten hemmelig sti ud på Dynæs til DS oppe midt i det gamle voldsted. Engang en middelalderborg, nu en ukendt seværdighed med offentlig adgang for dem, der ved det. Det var vodka og juice med udsigt til Himmelbjerget. Derefter op mod Gammelkol og tilbage østpå over markerne til Laven.

Timingen var heldig. Det begyndte præcis at regne, da vi startede på ceremonien, som kunne rummes under halvtaget. Således klarede vi os uden RA. Der var down-downs for løb og front running hares til Chubby og Soaked Arse, for fish hooks til Doggie Bag og Harpo, for rerun writer til Streaky, for co driver til Harpo. Den opmærksomme læser, som nærstuderer gps-sporet, vil bemærke, at der var sol, sø, skov og udsigt til Himmel-bjerget flere gange. Sokkeslag til den, som svigtede Bloody Rainman udskydes til næste gang.

On on, Streaky

There is 1 direct reply to this message