Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is a reply to message 4650.

First message in the thread is 4650.

Så sker der noget nyt og spændende

Written by Ball Breaker.

2021-11-24 07:56:36

Strandbarens ejere siger 1000 tak til de mange hashere der havde tidlig morgenrejsning og kom til løb og flytning.

Flytningen forløb glat med løbende indskiftninger efter morgenmaden. Efter første (over?)læssede bil til Jeksen var kørt gik de tilbageværende hashere i gang med pakke de allersidste (men ikke aller-aller sidste) ting. (@Streaky & Hitman I ved hvad der menes). Ca kl 12 kørte andet og sidste læs mod Jeksen og her omkring - lidt før og efter mistede vi fire hashere (tak til Righthanging, BlondD, Shakey og 2.8 som alle måtte forlade os på dette tidspunkt).

Og tak til Hitman, Massive Attack, Sweaty Balls, Streaky, Harpo, Bear som kom, flyttede og løb.

Til løbet dukkede Spiderman, Bloody Rainman og Soaked Arse op som BLAB's.

Herfra fortaber detaljerne sig lidt i tågen. Men jeg husker, at det var et pragtfuldt løb lagt af dygtige harer. Der var vist også noget med en diskussion om tegnsætning undervejs - men det har selvfølgelig ikke noget på sig. Jeg husker også noget om en meget optimistisk Streaky, der tjekker ud i modsatte retning af den, som short cutters kom gående af. Resten står på det fine stykke papir, som Harpo fik udleveret af MC til at skrive rerun.

ON ON og tak for denne gang fra Strandbarens personale. Ball Breaker og Viking Puker

Opskrift på Flapjacks: (Fra Jamie Oliver)

200 g smør

4 spsk lys sirup / tyktflydende honning/ sirup fra Amarena kirsebær

200 g lys eller mørk farin

350 g havregryn

150g blandet tørret frugt, nødder og frø /eller bær fra 1 glas Amarena kirsebær

Drys med yndlingskrydderi - kanel, ingefær, stødt ingefær og muskatnød plejer at være gode.

Forvarm ovn til 150 grader

Fremgangsmåde:

Hæld den lyse sirup/honning/kirsebærsirup, farin og smør i en gryde og skru op på middelvarme. Rør regelmæssigt, indtil smørret er smeltet, og alt bobler og har fået farve som karamel. I mellemtiden skæres tørret frugt og nødder, så alt har samme størrelse.

Tag gryden af varmen og bland havregryn og blanding af frugt og nødder i. Hvis du har udskiftet sirup og frugt/nødder med Amarena kirsebær, så skal der ikke nødder og anden frugt i. Bland godt og hæld i en bageform (ca. 20 cm x 30 cm x 4 cm dyb) beklædt med bagepapir. Fordel til et jævnt lag og pres det godt sammen. Bag det hele i ovnen i 40 - 45 minutter indtil massen har fået en smuk gylden farve. Afkøles i formen i 15 minutter, og udskæres i portioner med en skarp kniv. Afkøles helt i formen, og opbevares derefter i en lufttæt beholder, indtil de skal spises.

Velbekomme

There are no replies to this message