Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

This is the first messsage in a new thread.

Rerun #1905

Written by Yogi.

2021-10-17 19:43:24

Der har ikke været et rerun i længere tid. Og jeg har en til gode. Derfor skriver jeg det. Og ikke kun det, jeg prøver at skrive det sådan at ingen bliver krænket, og at alle køn - rigtige og opdigtede - bliver respekteret. Altså, ingen snak om impotens. Højst om inkontinens. Nu må I takke mig, fordi jeg har skrevet rerun. Og jeg svarer: det var så let.

Tirsdag d. 10 august var der løb fra Ingerslev Plads, med Massive Attack og Ball Breaker som hares. Der var mange i packet. Også Hazukashii, en gæstehasher fra Hawaii, fandt vejen til løbet. Krage søger jo måge. Jeg havde i øvrigt også selv tilbudt at lægge løb, men det tilbud havde ikke et kinakåls chance. Jeg kunne have kæmpet med næve og kløer, men trak mig.

Jeg kan ikke huske meget, men jeg husker, at jeg kom for sent. Der wanker straf til folk, der kommer for sent, og jeg var ikke en undtagelse.

Til trods for mit sene ankomst startede løbet nogenlunde til tiden. Vi løb sydpå gennem Marselisparken, forbi dronningens udhus, og så rundede vi Varma og den Uelendige Bro. Der hoppede Square i vandet. Han fandt nogle lejekammerater i Rainman og Kermit. De slog så to duer i et smæk: de fik både vasket sig fik tømt deres blære.

Vi fortsætte langs kysten, selv om der ikke var markeringer. Men der var ingen kø på isen. Vi fik vendt packet hurtigt og fandt sporet igen. Det blev altså ikke til en flæskehals på løbet.

Lidt efter det var drinkstop efter mindeparken. Der blev serveret snaps. Nå, hellere en fugl i hånden end ti påtaget, siger man så.

Til sidst kom vi tilbage til venue. Dagens MC, Bear, fik chancen til at vise, at han ikke var tappet bag en vogn. Har uddelte nogle downdowns, nogle retfærdige, nogle knapt så. Der var et retfærdigt downdown til hare raiseren. Hun fortsatte en tradition ved at stave forkert til Appel Jack, som skulle være næste uges hare. Men når man skriver i hånden, som hun gjorde, har man jo ikke stavkontrol. Men alligevel, når man skriver noget, skal man gør det korrekt!

There is 1 direct reply to this message