Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Vintertøj

Written by Ball Breaker.

2021-01-29 13:05:42

Uploaded image

Nu er vinteren sat ind for alvor og for undgå at komme til fryse overkroppen, når man er ude og løbe Hash, kan man nu bestille langærmede t-shirts med navn på.

Bestilling foregår ved at sende sms eller mail til GM med ønsket størrelse og hvilken/hvilke t-shirts, du gerne vil have. Pengene for t-shirt skal være indbetalt til Hash Cash senest 10 februar, for at komme med i bestillingen.

Der købes to modeller hjem. Den ene er samme model, som ONH3's populære 1551 trøje. En langærmet t-shirt med høj hals og hul til tommelfingeren. Pris 230,- kr. ONH3 model http://www.rogt.dk/ladies%C2%B4-sport-shirt-halfzip-p-2593.html http://www.rogt.dk/men%C2%B4s-sport-shirt-halfzip-p-2591.html

Den anden model er også en langærmet t-shirt. Denne skulle være svedtransporterende, åndbar og hurtigttørrende. Pris 160,- kr. http://www.rogt.dk/men%C2%B4s-sportsshirt-longsleeve-p-1923.html http://www.rogt.dk/ladies%C2%B4-sportsshirt-longsleeve-p-1922.html

Begge modeller købes hjem i så mørk en blå farve, som vi kan få den hjem i. På ryggen bliver der trykt det AH3 logo (se billede). Navn bliver trykt på forsiden på venstre side af lynlåsen.

There is 1 direct reply to this message