Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

This is the first messsage in a new thread.

ReRun 1828 Aarhus Extreme West Edition

Written by Shakey Pussy.

2020-03-30 01:07:10

Rerun 1828 Venue: Enemærket, Veng Hare: Beer Buffet Pack: ET, Shakey Pussy & Lady PinkLady Start kl. 14.00

Årets bedste løb! Løbets deltagere ankom samvittighedsfuldt kl. 14.02 til Venue (koordinater; 56.100853,9 9.863229) hvor hare BeerBuffet hurtigt og effektivt fik sat gang i løjerne. Han er jo også i form, efter at have coharet et fantastisk succesfuld løb (Run # 1825) kun uger tidligere.

Vi var helt i skoven, kaldet Enemærket, i fuld solskin, omringet af tæppevis af 'vintergækker' (packet kaldte dem for anemoner, sikkert fejlagtigt), overalt fuglefløjt og livslyst. Og ikke en eneste coronavirus i sigte. Hvilken befriende fornemmelse.

Trail'et var tydeligt og omhyggeligt lagt med usynlige markeringer, og kun få gange løb packet på vildspor - oftest fordi sporhunden Lady PinkLady forvekslede sporet med færten af en selvdød mus - en sammenligning der også gør fuld tjeneste som metafor for hvad vi går og gør. Accepter det nu.

Terrænet viste sig at være endnu mere bakket end Gl. Rye og mere end én gang blev packet udsat for en KillerHill, som de prompte 'løb' rundt om. Omgivelser var noget af det fineste Østjylland har at byde på - kun tilføjelsen af en pølsebod manglede - drømmen lever videre.

Tempoet var raskt og hare BeerBuffet var omhyggelig med ikke at blive observeret i at være fronthare - det frigav hans ressourcer til at stirre ned i jorden, hvor han blev belønnet med flere enestående fortidsfund. Et kort jernrør med to vinkelsamlinger, der kunne minde lidt om et periskop fra et Anders And blad. Gammelt jern ruster som bekendt ikke, det oxiderer blot, og røret fandt vej hjem til samlingen og vil en dag indgå i en sammenhæng vi slet ikke kan forestille os i dag. ¤futuredreams ¤ feminism

Ceremonien blev kompetent udført af en disciplineret ET, der uddelte påskebryg og transmogriffer (det hed de ikke, men det er tæt på transmofytter. Fremstilles bl. a. i Hinnerup, hvor Anton & Gurli gav deres søn til os, ¤CrucifySoakedArse). Det er måske verdens bedste drink!

Undertegnedehavde været så letsindig at iføre sig nye Nike sko, med gore-tex og reflex, som beskyttelse imod elementerne, hvilket udløste en DD for NewShoes. Skoen viste sig at være øltæt, hvilket jo er alt hvad man har brug for.

BB fik self. DownDown for at være påske-hare (get it?), ET har fortjent guld for den gode stemning og jeg fik en udmattet men meget, meget lykkelig Vovhund med hjem.

Det var bemærkelsesværdigt at få tydeligt demonstreret at vi ikke blot er en social drikkeklub, men en særlig velsignet menighed. På trods af adskillelse i tid, rum og følelsesmæssig intelligens, er vi alle sammen som små kønsvorter - blomstrende lige under overfladen, med fælles rod og umulige at slippe af med.

Sammen er vi Virkelighedens Ukrudt. Amen.

OnOn Shakey Pussy

There is 1 direct reply to this message